Clinic hardlopen

Clinic conditie & kracht teambuilding teamuitje

Wat voor activiteit je ook organiseert, een congres of een bedrijfsuitje, met de hardloopclinic van Training te velde ben je verzekerd van een zinvolle en authentieke beleving. Ga terug naar de basis. Leer goed hardlopen. De ideale aftrap als je met je bedrijf wilt meedoen aan een hardloopevenement. Of als ludieke en sportieve break tijdens een teamdag. En je hebt er ook nog wat aan ná die dag.

Werkwijze

  • We maken een afspraak (telefonisch of face to face) en bespreken je wensen en de mogelijkheden.
  • Ik stel een concept-lesplan op en stuur dat ter goedkeuring op.
  • Indien nodig stel ik het lesplan bij.
  • Pas als het lesplan definitief is goedgekeurd maak ik een offerte.

Praktische informatie

Duur activiteit: 45-75 minuten.
Locatie: in overleg.
Aantal deelnemers: minimaal 8 maximaal 16 deelnemers.
Prijs: €150 per training exclusief reiskosten (startlocatie Utrecht, €0,20 per km.) Meer dan 16 deelnemers: prijs in overleg.

€50 korting in combinatie met lessenreeks

Compleet teamuitje

De training kan worden uitgebreid tot een compleet teamuitje (dagdeel) door het te combineren met een kookworkshop waarin de deelnemers met en voor elkaar een gezonde (sport)maaltijd gaan bereiden.

 

Edwin, het is altijd hartstikke leuk om bij je te trainen. Ik vind de aandacht die je voor iedereen hebt, en de kwaliteit van je lessen, uitstekend!

Wil je je inschrijven voor de hardloopclinic?

Of wil je eerst meer informatie? Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Bedrijfsteams

Bekijk alle mogelijkheden:

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp