Conditie- & Kracht training

Conditie en krachttraining doe je bij Training te velde!

Wil je op een leuke maar effectieve manier fit worden of fit blijven? Dan zul je je bij de Conditie en Krachttrainingen van Training te Velde helemaal thuis voelen.

Conditie- & Krachttraining bij Training te velde

Conditie en krachttraining doe je bij Training te velde!

Conditie & Kracht groepstraining | Bootcamp basis

Als sporten niet je eerste prioriteit is maar je wilt toch meer gaan bewegen is een vaste groepstraining de stok achter de deur om actief te (blijven) bewegen. Samen sporten in de buitenlucht is goed voor je lijf en je humeur. Je voelt je fitter en energieker. De Training te ...
Meer informatie & aanmelden ›
Conditie en krachttraining doe je bij Training te velde in de Leidsche Rijn

Conditie & Kracht groepstraining | Bootcamp

Op een leuke manier fit worden of fit blijven! De Training te velde Conditie & Kracht "bootcamp" training is vriendelijk, gevarieerd en toegankelijk voor iedereen. No nonsense. lekker trainen in de buitenlucht, in een kleine en gezellige groep. Je voelt je fitter en sterker, bent minder vatbaar voor blessures en ...
Meer informatie & aanmelden ›
Coretraining doe je bij Training te velde!

Conditie & Kracht voor hardlopers

Blessurevrij hardlopen, dat wil iedereen. Want hardlopen is een blessuregevoelige sport. 70% van de lopers, ook ervaren lopers, raakt wel eens geblesseerd. Soms met heel vervelende gevolgen. De meeste recreatieve lopers laten het bij lopen alleen. Een warming-up wordt niet gedaan en het rekken en strekken schiet er vaak bij ...
Meer informatie & aanmelden ›

Training te velde in Utrecht – Leidsche Rijn

krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check1 Lekker naar buiten, samen trainen
krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check2 Focus op blijvend sportplezier
krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check3 Professioneel je prestaties verhogen
krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check4 Voor beginners èn gevorderden
krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check5 Persoonlijk door kleine groepen

Edwin, het is altijd hartstikke leuk om bij je te trainen. Ik vind de aandacht die je voor iedereen hebt, en de kwaliteit van je lessen, uitstekend!

Conditie- en Krachtraining? Wat houdt dat in?

Precies wat het zegt! Je gaat werken aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen en spierkracht . En, misschien wel net zo belangrijk, het onderhouden van de mobiliteit en stabiliteit. Ofwel het zijn heel functionele trainingen. Je voelt je fitter en sterker, bent minder vatbaar voor blessures en je zult zien dat je inspanningen beter en langer kunt volhouden.

Met name de flexibiliteit en de mobiliteit nemen met het stijgen van de jaren af. Daarom is deze trainingsvorm erg geschikt voor mensen met iets meer levenservaring. Maar is ook een junior-variant! Conditie & Kracht is voor (team)sporters die een extra trainingsprikkel zoeken een goede aanvulling op het trainingsprogramma.

Wil je het iets minder fanatiek? Kies dan voor de basistraining. Er is ook een specifieke Conditie & Krachttraining voor hardlopers.

Edwin te Velde

Wil je advies of heb je een vraag?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.

Neem contact op

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp