Verbeter jezelf – Beweeg met plezier! Voor beginners én gevorderden

Conditie- & Kracht training

bootcamp Leidsche Rijn

Wil je op een leuke maar effectieve manier fit worden of fit blijven? Doe dan mee aan Conditie & Krachttrainingen van Training te velde. Leuker dan de sportschool. completer dan een bootcamptraining.

Conditie- & Krachttraining bij Training te velde

Coretraining doe je bij Training te velde!

Conditie & Kracht groepstraining | Bootcamp basis

Als sporten niet je eerste prioriteit is maar je wilt toch meer gaan bewegen is een vaste groepstraining de stok achter de deur om actief te (blijven) bewegen. Samen sporten in de buitenlucht is goed voor je lijf en je humeur. Je voelt je fitter en energieker. De Training te ...
Meer informatie & aanmelden ›
Conditie en krachttraining doe je bij Training te velde in de Leidsche Rijn

Conditie & Kracht groepstraining | Bootcamp

Op een leuke manier fit worden of fit blijven! De Training te velde Conditie & Kracht "bootcamp" training is vriendelijk, gevarieerd en toegankelijk voor iedereen. No nonsense. lekker trainen in de buitenlucht, in een kleine en gezellige groep. Je voelt je fitter en sterker, bent minder vatbaar voor blessures en ...
Meer informatie & aanmelden ›
Conditie & Kracht Plus pittige Bootcamp in de Leidsche Rijn bij Utrecht.

Conditie & Kracht Plus

Conditie & Kracht Plus Op een leuke manier fit worden of fit blijven! De Training te velde Conditie & Kracht “bootcamp” Plus is de pittige variant van de reguliere Conditie & Krachttraining. Even compleet en effectief maar intensiever en zwaarder. Houd je van no nonsense trainen, lekker in de buitenlucht? ...
Meer informatie & aanmelden ›

Training te velde in Utrecht – Leidsche Rijn

krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check1 Lekker naar buiten, samen trainen
krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check2 Focus op blijvend sportplezier
krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check3 Professioneel je prestaties verhogen
krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check4 Voor beginners èn gevorderden
krachttraining Utrecht Leidsche Rijn check5 Persoonlijk door kleine groepen

Edwin is een ontzettend motiverende en inspirerende trainer. Hij voelt goed aan wat “zijn” lopers aankunnen en waar ze het beste mee geholpen worden.
Door een mix van herhaling en afwisseling te bieden in de trainingen zijn deze altijd leuk om te doen.
Edwin is makkelijk te benaderen, ook buiten de trainingen om, en geeft je (mede daardoor) echt het gevoel betrokken te zijn.
Ik heb zelf inmiddels een aantal cursussen en clinics bij gevolgd, en kan ze zonder voorbehoud aan iedereen aanbevelen.

Conditie- en Krachtraining? Wat houdt dat in?

Precies wat het zegt! Je gaat werken aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen en spierkracht . En, misschien wel net zo belangrijk, het onderhouden van de mobiliteit en stabiliteit. Ofwel het zijn heel functionele trainingen. Je voelt je fitter en sterker, bent minder vatbaar voor blessures en je zult zien dat je inspanningen beter en langer kunt volhouden.

Met name de flexibiliteit en de mobiliteit nemen met het stijgen van de jaren af. Daarom is deze trainingsvorm erg geschikt voor mensen met iets meer levenservaring. Maar is ook een junior-variant! Conditie & Kracht is voor (team)sporters die een extra trainingsprikkel zoeken een goede aanvulling op het trainingsprogramma.

Wil je het iets minder fanatiek? Kies dan voor de basistraining.

Edwin te Velde

Wil je advies of heb je een vraag?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.

Neem contact op