jouw trainers

Ik ben Edwin te Velde,

de bedenker en naamgever van Training te velde.

Samen sporten vind ik een van de leukste dingen die er is. Het heeft me ook veel gebracht. Het heeft me gevormd als mens, een gezin opgeleverd en vrienden voor het leven.

Sinds mijn studententijd ben ik in zeer uiteenlopende sporten actief geweest als teamleider, coach en trainer. Als roeicoach tot op Olympisch niveau. Ik ben me als trainer/coach blijven ontwikkelen. Inmiddels ben ik gediplomeerd hardlooptrainer, trailruntrainer, fitness- en bootcampinstructeur en conditietrainer. En zeker nog niet uitgeleerd. Winnen voelt nog steeds goed maar mijn drive is nu vooral om mensen op een leuke manier goed te laten bewegen.

Ik sport zelf ook altijd nog. Omdat ik er nog heel veel lol in heb. Dat  gaat niet meer zo fanatiek als vroeger maar als je met plezier beweegt kun je nog steeds heel behoorlijk presteren. Sterker nog: plezier in bewegen is een voorwaarde om te kunnen (blijven) presteren. En daar bedoel ik ook mee: jezelf uitdagen om consequent te blijven sporten.

Ik heb altijd diverse sporten naast elkaar beoefend. Dat is leuk en, dat weet ik met de kennis van nu, ook heel effectief. Want om blessurevrij en fit te blijven kun je het beste gevarieerd trainen. Door verschillende sporten naast elkaar te doen of door te varieren in je trainingen. geen training is daarom bij mij hetzelfde. En kun je bij Training te velde ook heel gemakkelijk verschillende soorten trainingen combineren.

Edwin te Velde personal looptrainer

Ik ben Marianne van Houten

Ik geef met plezier zo’n 2x per maand de bootcamptraining op zaterdagochtend, want buiten zijn, bewegen en mensen motiveren is iets waar ik (ook) heel blij van word!!

Ik ben actrice, theatermaker en zangeres van beroep, maar eigenlijk vind ik heel veel dingen leuk. Ik heb altijd energie over. Verpleegster in het ziekenhuis worden of werken op een boerderij wil ik ook graag, maar ik weet niet of ik daar nog een gaatje voor kan vinden… Ik sport in de Bootcamp Zwaar groep en Edwin benaderde mij toen om voor hem in te vallen. Aangezien ik mijn hele leven al flink sport en verschillende sporten heb gedaan (korfbal, kickboksen, atletiek, bootcamp etc.) en gewend ben voor groepen te staan, zag ik dat wel zitten! Ik heb toen meteen mijn certificaat ‘bootcampinstructeur’ behaald

Ik ben Loes Bonekamp

Sinds april 2022 geef ik bootcamptrainingen bij Training te velde.

Voordat ik in de Leidsche Rijn woonde (sinds 2021) zat ik bij een sportstudio waar ik crossfit lessen volgde. Ik wilde hier gelijk weer mee aan de slag maar dan in de buitenlucht. Zo kwam ik bij de bootcamptrainingen van Training te velde terecht. Een laagdrempelige, gezellige club waar je op je eigen tempo en niveau kan sporten. Tijdens mijn lessen wil ik het ook het graag voor iedereen toegankelijk en uitdagend houden!

Naast bootcamplessen geven ben ik locatiemanager binnen de kinderopvang en mede-eigenaar van Executieve Tools.

Ik ben Robbert Elshout

Actief als loop- en trailruntrainer bij Training te velde. Opgegroeid in het zuiden van Limburg omringd door het mooie Heuvelland wist ik niet beter dan dat hardlopen gelijk staat aan hoogtemeters. Vooral buiten het hockey seizoen trok ik mijn hardloopschoenen aan om de bossen in te gaan.

Fast Forward naar 2016, ondertussen ben ik verhuisd naar Utrecht en gestopt met hockey. Op zoek naar een nieuwe inspanning besloot ik het hardlopen serieuzer aan te pakken. Zo kwam ik bij Training te velde terecht in de Vergevorderden hardloop groep. En daar is het vuur voor trailrunnen ook weer gaan branden. Ik geniet er met volle teugen van als ik door het bos klim en daal. Dat gevoel wil ik met zo veel mogelijk anderen delen, ook als trainer.

Ik ben Jantine de Wit

Met veel plezier geef ik bootcamptraining bij Training Te Velde. Sinds de eerste hardlooptraining die ik volgde bij Edwin ligt mijn hart bij deze enthousiaste club sporters. In mijn jeugd heb ik veel gedanst, toen merkte ik al dat bootcamptraining kon helpen om sterker te worden en daardoor minder blessures te krijgen. Sinds 10 jaar bootcamp ik fanatiek en sinds een aantal jaar geef ik training. Wat ik als trainer wil bijdragen is dat je tijdens de les net dat stapje verder gaat dan je zonder trainer zou doen, dat je je eigen grenzen opzoekt. Zodat je met een voldaan gevoel de les uitkomt!

Wil jij hier tussen staan?

Ben je bootcampinstructeur en/ of hardlooptrainer of wil je het worden, heb je binding met de Leidsche Rijn en denk je: wat een fijne club, ik hoor hier gewoon tussen, neem dan contact op.