Reviews

Reviews van klanten die zijn gaan sporten met de coaching van Training te velde. Ze hebben allemaal gekozen om met plezier te bewegen, op een manier die bij hun past.

Groepsfoto_uitbundig
Gemiddelde beoordeling
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 39 reviews)
Recente reviews
Rated 4 out of 5
11 mei 2021

Zojuist heb ik een strippenkaart aangeschaft. Ik vond het een goede bootcamp. Goed voorbereid, duidelijke instructie, tijd werd goed in de gaten gehouden; kortom erg prettig. Dank en tot snel!

Mariska
Rated 5 out of 5
3 maart 2021

Edwin ik wil je enorm bedanken voor alle lessen dit jaar. Ik ben nu ongeveer een jaar bezig bij je, met Corona pauzes, maar heb hierdoor echt een nieuwe hobby gevonden, iets waar ik wekelijks naar uitkijk en waar ik zowel ontspanning als energie uithaal. Ik had nooit gedacht dat hardlopen dit mij zou brengen.
Jeroen

Jeroen Van Loon
Rated 5 out of 5
20 november 2020

Hi Edwin,
Ik wou ff laten weten dat ik binnenkort begin bij de mariniers en dat ik mijn sporttesten ( vooral het lopen ) met gemak heb gehaald. Heb veel getraind met het hardlopen waardoor ik nu iedereen er uit loop. Nogmaals heel erg bedankt dus voor de hardloopcoaching die je mij hebt gegeven.
Gr, Gijs

Gijs
Rated 5 out of 5
6 november 2020

Ik wilde je nog even laten weten dat naast dat het feit dat het natuurlijk een heel raar seizoen is geweest en ik daardoor bijna niet heb kunnen racen, ik wel veel aan je schema heb gehad. Ik heb een paar testen kunnen doen en die lieten zien dat ik op 19 kilometer met 40 obstakels een tijdswinst heb geboekt van 10 minuten. Voor sommige mensen misschien niet veel, maar voor mij een enorme verbetering die me dicht bij mijn doel brengt van het bereiken van de top 5 van atleten in mijn leeftijdsklasse.
Jeroen

Jeroen
Rated 5 out of 5
23 juni 2020

Edwin is een ontzettend motiverende en inspirerende trainer. Hij voelt goed aan wat “zijn” lopers aankunnen en waar ze het beste mee geholpen worden.
Door een mix van herhaling en afwisseling te bieden in de trainingen zijn deze altijd leuk om te doen.
Edwin is makkelijk te benaderen, ook buiten de trainingen om, en geeft je (mede daardoor) echt het gevoel betrokken te zijn.
Ik heb zelf inmiddels een aantal cursussen en clinics bij gevolgd, en kan ze zonder voorbehoud aan iedereen aanbevelen.

Dennis
Rated 5 out of 5
21 juni 2020

Ik heb meegedaan aan de Start to Trail cursus. Edwin daagt je uit om mee te doen en steeds weer terug te komen. Je voelt dat je echt werk verzet hebt en steeds sterker wordt. Hij is gezellig, heeft kennis van zaken en biedt leuke extra trainingen die je verder helpen.

Emiel Voskuilen
Rated 5 out of 5
9 maart 2020

Edwin stond binnen 1 week klaar voor mij toen ik gedemoraliseerd mailde over weer blessureleed en wat ik kon verbeteren aan mijn looptechniek. Hoewel ik gelukkig veel al goed deed, heeft hij mij toch een paar handzame tips kunnen geven maar belangrijker nog, weer het vertrouwen gegeven dat het echt wel gaat lukken met mij en hardlopen.

Isis Elzakkers
Rated 5 out of 5
27 januari 2020

Ik heb nu een paar keer meegedaan aan een trailrun-clinic van Edwin. Met een gezonde dosis humor weet Edwin een mooie balans te vinden tussen techniek en inspanning. Edwin koos telkens weer een nieuw terrein uit om verschillende scenario’s te trainen. Mijn hoogtepunt was toch wel de training dwars door de Waterleidingduinen.
Voor een goede trainer met een gezonde dosis humor ben je bij Edwin zeker op de juiste plek!

Michiel E.
Rated 5 out of 5
28 oktober 2019

Ik belde Edwin op omdat ik na 5 weken op moest voor militaire keuring en nog een paar honderd meter tekort kwam op mijn tijden. Hij stond direct voor mij klaar om mij persoonlijk te coachen; techniek (scheelt echt tijd weet ik nu!), een strak aanvalsplan en fantastische persoonlijkheid die je de finish niet alleen laat zien, maar ook laat halen. 5 weken later ben ik, met ruime marge, door de keuring heen en kijk ik uit naar zijn verdere begeleiding in de groepslessen. Ik beveel zijn diensten van harte aan!

Bas Zwaan
Rated 5 out of 5
15 oktober 2019

Edwin, het is altijd hartstikke leuk om bij je te trainen. Ik vind de aandacht die je voor iedereen hebt, en de kwaliteit van je lessen, uitstekend!

Johan
Plaats een review