Reviews

Reviews van klanten die zijn gaan sporten met de coaching van Training te velde. Ze hebben allemaal gekozen om met plezier te bewegen, op een manier die bij hun past.

Groepsfoto_uitbundig
Gemiddelde beoordeling
4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 52 reviews)
Recente reviews
Rated 5 out of 5
18 september 2023

Wilde je nog even bedanken voor al je hulp / tips en adviezen voor de voorbereiding van mijn Dam tot Damloop van gisteren. Schema om te trainen was top en je inschatting van eind-tijd was top. Ging weg op 01 uur 25 min en heb uiteindelijk een hele mooie 01 uur 20 min gelopen. Erg blij mee, dank je wel!

Jeroen
Rated 5 out of 5
20 juni 2023

Edwin veel dank voor de afwisselende en leuke bootcamptrainingen. Genoten van de inspanning, variatie en leuke oefeningen. Je bent altijd enthousiast, positief en energiek bij elke training, wat motiverend werkt!

Marieke
Rated 5 out of 5
1 mei 2023

Voor ik eind ’21 bij je startte had ik een tijd niet gesport. Bij jou heb ik echt mijn plezier in sporten weer ontdekt. Of nou ja weer, misschien eigenlijk wel voor het eerst echt. Ik heb echt genoten van je manier van trainen, de gezelligheid, de fijne en afwisselende lessen en ook van je je hilarische verhalen en grappen tussendoor 😉

Dank je wel, en ik wens jou en Training te velde heel veel goeds!

Laura
Rated 5 out of 5
20 april 2023

Enorm bedankt voor het schema, heeft me erg geholpen aangezien het nog best een uitdaging was om al die trainingsuren in te passen met het gezin

Joanne
Rated 5 out of 5
8 april 2023

Hoi Edwin dank voor de leuke en leerzame trainingen! Ik loop met veel meer plezier en een betere basis. Tot ergens bij een (Park)run of tzt een vervolgcursus. Groetjes Linda

Linda
Rated 4 out of 5
28 maart 2023

Ik vond het een leuke en motiverende training. Dank voor je uitgebreide mail met een “recap” van de belangrijkste aandachtspunten en oefeningen. Heel fijn en helpend om te onthouden!

Nessa
Rated 5 out of 5
3 november 2022

Met Training te velde lopen we al meerdere jaren hard. De variatie in trainingen maakt het extra leuk, waardoor we met veel plezier wekelijks met Edwin aan onze vitaliteit werken.

Arvid de Bruin, Partner KPMG
Rated 5 out of 5
1 juli 2022

Ha Edwin via deze weg wil ik je laten weten dat ons trailrunavontuur in Lapland erop zit. Het was te gek, prachtig, loeizwaar, maar ik heb genoten van elke kilometer. Heel veel dank voor je schema, adviezen en tips. Ik heb daardoor veel geleerd en mijn grenzen weer verlegd!

Iris
Rated 5 out of 5
31 maart 2022

Hallo Edwin gefeliciteerd met je eerste lustrum! Weet je wel wat jij en je bedrijf betekent voor je sporters?

Je oprechtheid, je trainingsdiscipline, in weer en wind of sneeuw sta je er. Je uitleg en correcties tijdens de oefeningen. Een vaste kern fijne trainingsgenoten waar weer vriendschappen uit ontstaan, maar ik vind het ook heel fijn om te zien hoe je nieuwe sporters opvangt. Trots mag je zijn!

Liesbeth
Rated 5 out of 5
14 maart 2022

Ha Edwin je trainingsschema is spot on. Prima vol te houden, niet teveel, niet te weinig en ik merk de vooruitgang elke keer weer.

Lisa
Plaats een review