Reviews

Reviews van klanten die zijn gaan sporten met de coaching van Training te velde. Ze hebben allemaal gekozen om met plezier te bewegen, op een manier die bij hun past.

Groepsfoto_uitbundig
Gemiddelde beoordeling
4.9
4,9 score
4.9 van 5 sterren (op basis van 38 reviews)
Recente reviews
5,0 score
17 december 2020

Edwin ik wil je enorm bedanken voor alle lessen dit jaar. Ik ben nu ongeveer een jaar bezig bij je, met Corona pauzes, maar heb hierdoor echt een nieuwe hobby gevonden, iets waar ik wekelijks naar uitkijk en waar ik zowel ontspanning als energie uithaal. Ik had nooit gedacht dat hardlopen dit mij zou brengen.
Jeroen

Jeroen Van Loon
5,0 score
9 september 2019

De introductiecursus trailrunning bij Edwin was erg leuk! Edwin is een hele enthousiaste trainer en hij laat je graag allemaal mooie plekken zien om te gaan trailrunnen. Ook geeft hij afwisselende trainingen met humor. Ik heb genoten van de cursus! Bedankt Edwin!

Tjarda
5,0 score
8 augustus 2019

Iedere training is absoluut weer een feestje! Ooit begonnen als stok achter de deur en nu met plezier elke week naar de training. Edwin is altijd enthousiast met zeer gevarieerde trainingen in een gezellige en fanatieke groep. Zeker een aanrader en erg leuk om jezelf steeds weer te zien groeien. De combinatie van knallen op wedstrijden en het biertje achteraf waardeer ik zeer!

Nick
5,0 score
1 augustus 2019

Edwin weet er altijd een afwisselende en leuke training van te maken, waarbij hij het programma afstemt op het weer en de deelnemers. Daarbij brengt hij humor samen met werken aan je conditie en techniek. Hij is erg creatief en neemt de tijd om je te helpen waar nodig. Dank voor deze unieke combinatie.

Pieter
5,0 score
2 juni 2019

Hey Edwin. Wilde je even zeggen dat ik onwijs veel plezier heb in de lessen. Ik ga met sprongen vooruit, dat is mijzelf nooit gelukt in deze mate. Als je nagaat waar ik vandaan kom qua gezondheid, ben ik daar super dankbaar voor en het motiveert enorm. Dus dank!

Saskia
5,0 score
29 mei 2019

De trainingen van Edwin zijn afwisselend, effectief met een fijne sfeer. Ik boekte conditioneel en op snelheid na een paar weken trainen al progressie. Ik liep de 5 kilometer van de Loop van Leidsche Rijn in 36 minuten normaal in 38 minuten.

Liesbeth
5,0 score
25 april 2019

Ik dacht dat ik niet kon hardlopen en was bang voor blessures. Maar door de reviews op deze site nam ik toch maar de stap om Edwin in te schakelen. Daar heb ik geen spijt van gehad! Hij nam de tijd om me stap voor stap op weg te helpen (letterlijk). Nu heb ik er vertrouwen in dat ook ik kan hardlopen.
Deze coach is dus ook voor absolute beginners een aanrader!

Hage
5,0 score
20 maart 2019

Edwin zei ooit tegen mij toen zonder ik enig roeitalent in zijn ploeg kwam: “ik kan zelfs een aap leren roeien”. Het is hem goed gelukt mij te leren roeien. Maar daarnaast nog veel meer: de wil om steeds het beste uit me te halen én de liefde voor het hardlopen. Edwin kan goed motiveren en is technisch goed onderlegd. Hij is denk ik de beste coach die ik ooit gehad heb. Ik gun iedereen zo’n trainer en coach.

Reinoud
Plaats een review