Reviews

Reviews van klanten die zijn gaan sporten met de coaching van Training te velde. Ze hebben allemaal gekozen om met plezier te bewegen, op een manier die bij hun past.

Groepsfoto_uitbundig
Gemiddelde beoordeling
4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 47 reviews)
Recente reviews
Rated 4 out of 5
28 maart 2023

Ik vond het een leuke en motiverende training. Dank voor je uitgebreide mail met een “recap” van de belangrijkste aandachtspunten en oefeningen. Heel fijn en helpend om te onthouden!

Nessa
Rated 5 out of 5
3 november 2022

Met Training te velde lopen we al meerdere jaren hard. De variatie in trainingen maakt het extra leuk, waardoor we met veel plezier wekelijks met Edwin aan onze vitaliteit werken.

Arvid de Bruin, Partner KPMG
Rated 5 out of 5
1 juli 2022

Ha Edwin via deze weg wil ik je laten weten dat ons trailrunavontuur in Lapland erop zit. Het was te gek, prachtig, loeizwaar, maar ik heb genoten van elke kilometer. Heel veel dank voor je schema, adviezen en tips. Ik heb daardoor veel geleerd en mijn grenzen weer verlegd!

Iris
Rated 5 out of 5
31 maart 2022

Hallo Edwin gefeliciteerd met je eerste lustrum! Weet je wel wat jij en je bedrijf betekent voor je sporters?

Je oprechtheid, je trainingsdiscipline, in weer en wind of sneeuw sta je er. Je uitleg en correcties tijdens de oefeningen. Een vaste kern fijne trainingsgenoten waar weer vriendschappen uit ontstaan, maar ik vind het ook heel fijn om te zien hoe je nieuwe sporters opvangt. Trots mag je zijn!

Liesbeth
Rated 5 out of 5
14 maart 2022

Ha Edwin je trainingsschema is spot on. Prima vol te houden, niet teveel, niet te weinig en ik merk de vooruitgang elke keer weer.

Lisa
Rated 5 out of 5
22 oktober 2021

Hoi Edwin bij deze willen we je heel erg bedanken voor je tips en begeleiding in de voorbereiding op de halve marathon van Amsterdam.

We zijn beiden erg blij met ons persoonlijk record en hebben ervan genoten! Je trainingen, het schema en ook de extra tips via Whatsapp hebben ons echt enorm geholpen. Nogmaals dank en we houden contact!

Freek & Maarten
Rated 5 out of 5
26 augustus 2021

Proefles gedaan bootcamp licht training. ik vond het een top training. Heel fijn dat je tips geeft over de uitvoering van de oefeningen. En voor mij een goeie manier om verantwoord weer op te bouwen naar een fittere staat 🙂 Bij dezen een strippenkaart gekocht!

Vivian
Rated 5 out of 5
22 juli 2021

Edwin heeft voor ons een trainingsschema op maat gemaakt. Op ons aanvangsniveau liepen we ongeveer 10 km hard. In 6 maanden zijn we klaargestoomd om twee uitdagende trailruns van respectievelijk 19 en 31 kilometer in één weekend te kunnen lopen.

Wij delen graag onze ervaringen aan iedereen die twijfelt of het nodig/ nuttig is om een persoonlijk schema door Edwin op te laten stellen:

1) Natuurlijk kun je zelf een schema van internet halen, maar dan zul je je altijd af blijven vragen of je het goede aan het doen bent voor het doel dat jij je gesteld hebt. Met een persoonlijk schema is het heel duidelijk wat je moet doen. Edwin gaf aan dat het schema geen harnas mocht zijn maar het trainingsschema bleek voor ons juist een hele fijne jas. Wij hebben 6 maanden lang elke training uitgevoerd zoals op het schema stond. Die houvast gaf ons ontzettend veel rust, vertrouwen en comfort.

2) De toename in de trainingsomvang was heel goed afgestemd op wat wij konden. Wij hadden nooit het gevoel dat een stap te groot was.

3) De rustmomenten in het schema waren erg goed getimed. Elke keer wanneer we pijntjes kregen, we moe waren of er iets in ons lichaam begon te piepen en kraken, brak steeds de herstelweek weer aan. Daarin herstelden we goed en daarna konden we er weer tegenaan. Met het schema zijn we blessure vrij gebleven!

4) Je krijgt niet alleen een heel fijn schema dat goed op maat is, maar ook veel goede tips over aanverwante zaken. Het is fijn dat Edwin met al zijn kennis en ervaring altijd beschikbaar is voor vragen. Na 6 maanden waren we, en voelden we ons ‘ready to race’.

Kortom, Edwin heeft ons met zijn tips en trainingsschema ontzettend veel rust en vertrouwen gebracht. We zijn dankbaar dat we van zijn kennis gebruik mochten maken.

Iris en Nicolien
Rated 4 out of 5
11 mei 2021

Zojuist heb ik een strippenkaart aangeschaft. Ik vond het een goede bootcamp. Goed voorbereid, duidelijke instructie, tijd werd goed in de gaten gehouden; kortom erg prettig. Dank en tot snel!

Mariska
Rated 5 out of 5
3 maart 2021

Edwin ik wil je enorm bedanken voor alle lessen dit jaar. Ik ben nu ongeveer een jaar bezig bij je, met Corona pauzes, maar heb hierdoor echt een nieuwe hobby gevonden, iets waar ik wekelijks naar uitkijk en waar ik zowel ontspanning als energie uithaal. Ik had nooit gedacht dat hardlopen dit mij zou brengen.

Jeroen

Jeroen Van Loon
Plaats een review