Bedrijfsteams

 

https://hardlopen-leidscherijn.nl/wp-admin/eJouw personal coach, hardlooptrainer of conditietrainer Utrecht Leidsche Rijn“Gezonde en fitte medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers. Door (samen) te sporten verbeter je niet alleen de fysieke weerstand maar ook de mentale weerstand. Het is een investering die zich terugbetaalt. Vitale medewerkers betekent een vitaal bedrijf. Fitte medewerkers zijn positiever, enthousiaster, effectiever en productiever.”

En dit lees je op alle sites van bedrijven die bedrijfssport aanbieden…

Van mij hoor je geen ronkende verhalen over de enorme kostenbesparing van sporten tijdens of na het werk. Ik weet hoe het werkt. Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. De nuchtere werkelijkheid is dat alleen de mensen die al sportief zijn blij worden van nog meer sporten. Maar je wilt juist zo graag die ándere groep eens in beweging krijgen. De mensen die als een berg opzien tegen dat sportieve uitje met de afdeling. Het uitgangspunt van Training te velde is dat bewegen vooral leuk moet zijn. Ook als je sporten eigenlijk niet zo leuk vindt. “Leuk” wil niet zeggen ludieke ongein. Je kunt veel lol hebben met elkaar en toch ongezien fysiek behoorlijk geprikkeld worden.
Hoe? Door functioneel te bewegen. Of je nu kiest voor de hardloop- of de bootcampvariant, in mijn trainingen leer je op een speelse wijze goed bewegen. En daar heb je echt wat aan, op je werk en in het dagelijkse leven. Ik laat je ervaren dat het niet super ingewikkeld hoeft te zijn om lekker te bewegen. Daarvoor hoef je echt niet naar de sportschool en je te laten drillen door een personal trainer. Want daar gaat het uiteindelijk om, met plezier gaan bewegen en vervolgens dat plezier vast te houden.

Vitale medewerkers

Training te velde krijgt je mensen in beweging en houdt ze in beweging. Onder professionele begeleiding en op een verantwoorde manier. Van een eenmalige ludieke trainingssessie tot het gericht toewerken naar een evenement of met persoonlijk beweeg- en voedingsadvies.

Werkwijze

Ik geef dagelijks trainingen aan groepen, aan mensen met ambitieuze sportdoelen en mensen die al tevreden zijn dat ze de discipline hebben kunnen opbrengen om een uurtje buiten te bewegen. Geen training is bij mij het zelfde. Ik maak voor elke training een uitgewerkt lesplan.
Ook mijn zakelijke trainingen zijn maatwerk. In beweging komen betekent voor niet-sportieve mensen veel meer dan letterlijk in beweging komen. Je komt hiermee in de persoonlijk leefsfeer. Daarom gaan we samen bepalen hoe we invulling gaan geven aan de training. Zodat iedere deelnemer met een goed gevoel de training afsluit. Hoe gaan we dat doen:

  • We maken een afspraak (telefonisch of face to face) en bespreken je wensen en de mogelijkheden.
  • Ik stel een concept-lesplan op en stuur dat ter goedkeuring op.
  • Indien nodig stel ik het lesplan bij.
  • Pas als het lesplan definitief is goedgekeurd maak ik een offerte.

Jouw team bij Training te velde

Hardlopen doe je bij Training te velde in de Leidsche Rijn

Clinic hardlopen

Wat voor activiteit je ook organiseert, een congres of een bedrijfsuitje, met de hardloopclinic van Training te velde ben je verzekerd van een zinvolle en authentieke beleving. Ga terug naar de basis. Leer goed hardlopen. De ideale aftrap als je met je bedrijf wilt meedoen aan een hardloopevenement. Of als ...
Meer informatie & aanmelden ›
Conditie en krachttraining doe je bij Training te velde

Clinic Conditie & Kracht

Wat voor activiteit je ook organiseert, een teamdag of een bedrijfsuitje, met deze training ben je verzekerd van een ludieke en sportieve break. je leert op een speelse wijze goed bewegen. En daar heb je echt wat aan, tijdens je werk en in het dagelijkse leven. Werkwijze We maken een ...
Meer informatie & aanmelden ›
teambuilding bedrijfsloop

Train voor bedrijvenloop

Je hebt grootse plannen om mee te doen aan een bedrijvenloop met je bedrijf of organisatie? En wilt op een leuke en verantwoorde manier toewerken naar het evenement zoals de Ropa Run of de Business run van de Singelloop? Dan kan ik daarbij helpen! Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak ...
Meer informatie & aanmelden ›
Teamuitje Bootcamp & Koken. Een gezond en sportief uitje met uw team.

Bootcamp & Koken

Wat is nu leuker dan samen sporten en daarna met en voor elkaar gaan koken? Dat is het sportieve teamuitje "Bootcamp & Koken" van Training te velde en Sportkeuken. Voor het sportgedeelte kun je kiezen uit een bootcamp of hardlooptraining. Daarna ga je onder de bezielende leiding van topsporters-kok Janneke ...
Meer informatie & aanmelden ›

Training te velde in Utrecht – Leidsche Rijn

bedrijfsteams Utrecht Leidsche Rijn check1 Lekker naar buiten, samen trainen
bedrijfsteams Utrecht Leidsche Rijn check2 Focus op blijvend sportplezier
bedrijfsteams Utrecht Leidsche Rijn check3 Professioneel je prestaties verhogen
bedrijfsteams Utrecht Leidsche Rijn check4 Voor beginners èn gevorderden
bedrijfsteams Utrecht Leidsche Rijn check5 Persoonlijk door kleine groepen

Ik belde Edwin op omdat ik na 5 weken op moest voor militaire keuring en nog een paar honderd meter tekort kwam op mijn tijden. Hij stond direct voor mij klaar om mij persoonlijk te coachen; techniek (scheelt echt tijd weet ik nu!), een strak aanvalsplan en fantastische persoonlijkheid die je de finish niet alleen laat zien, maar ook laat halen. 5 weken later ben ik, met ruime marge, door de keuring heen en kijk ik uit naar zijn verdere begeleiding in de groepslessen. Ik beveel zijn diensten van harte aan!

Wil je advies of heb je een vraag?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.

Neem contact op

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp