Verbeter jezelf – Beweeg met plezier! Voor beginners én gevorderden

Circuittraining

Clinic conditie & kracht teambuilding teamuitje
Wat voor activiteit je ook organiseert, een teamdag of een bedrijfsuitje, met deze training ben je verzekerd van een ludieke en sportieve break. je leert op een speelse wijze goed bewegen. En daar heb je echt wat aan, tijdens je werk en in het dagelijkse leven. Maar het is vooral leuk om te doen!

Praktische informatie

Trainingslocatie: op afspraak.
Trainingstijd: op afspraak.
Duur activiteit: 45-90 minuten.

Aantal deelnemers: minimaal 8 maximaal 16 deelnemers.
Prijs: €1 per minuut, exclusief btw en exclusief reiskosten (vanaf Utrecht-Leidsche Rijn). Betaalwijze : de rekening wordt middels een factuur verzonden.

Compleet teamuitje

De training kan worden uitgebreid tot een compleet teamuitje (dagdeel) door het te combineren met een kookworkshop waarin de deelnemers met en voor elkaar een gezonde (sport)maaltijd gaan bereiden.

Edwin is een ontzettend motiverende en inspirerende trainer. Hij voelt goed aan wat “zijn” lopers aankunnen en waar ze het beste mee geholpen worden.
Door een mix van herhaling en afwisseling te bieden in de trainingen zijn deze altijd leuk om te doen.
Edwin is makkelijk te benaderen, ook buiten de trainingen om, en geeft je (mede daardoor) echt het gevoel betrokken te zijn.
Ik heb zelf inmiddels een aantal cursussen en clinics bij gevolgd, en kan ze zonder voorbehoud aan iedereen aanbevelen.

Hebt u nog vragen?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Bedrijfsteams

Bekijk alle mogelijkheden: