Verbeter jezelf – Beweeg met plezier! Voor beginners én gevorderden

Circuittraining

Clinic conditie & kracht teambuilding teamuitje
Wat voor activiteit je ook organiseert, een teamdag of een bedrijfsuitje, met deze training ben je verzekerd van een ludieke en sportieve break. je leert op een speelse wijze goed bewegen. En daar heb je echt wat aan, tijdens je werk en in het dagelijkse leven. Maar het is vooral leuk om te doen!

Praktische informatie

Trainingslocatie: op afspraak.
Trainingstijd: op afspraak.
Duur activiteit: 45-90 minuten.

Aantal deelnemers: minimaal 8 maximaal 16 deelnemers.
Prijs: €1 per minuut, exclusief btw en exclusief reiskosten (vanaf Utrecht-Leidsche Rijn). Betaalwijze : de rekening wordt middels een factuur verzonden.

Compleet teamuitje

De training kan worden uitgebreid tot een compleet teamuitje (dagdeel) door het te combineren met een kookworkshop waarin de deelnemers met en voor elkaar een gezonde (sport)maaltijd gaan bereiden.

by Isis Elzakkers on Training te velde - Utrecht

Edwin stond binnen 1 week klaar voor mij toen ik gedemoraliseerd mailde over weer blessureleed en wat ik kon verbeteren aan mijn looptechniek. Hoewel ik gelukkig veel al goed deed, heeft hij mij toch een paar handzame tips kunnen geven maar belangrijker nog, weer het vertrouwen gegeven dat het echt wel gaat lukken met mij en hardlopen.

Hebt u nog vragen?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Bedrijfsteams

Bekijk alle mogelijkheden: