Buiten sporten met plezier

Circuittraining

Clinic conditie & kracht teambuilding teamuitje
Wat voor activiteit je ook organiseert, een teamdag of een bedrijfsuitje, met deze training ben je verzekerd van een ludieke en sportieve break. je leert op een speelse wijze goed bewegen. En daar heb je echt wat aan, tijdens je werk en in het dagelijkse leven. Maar het is vooral leuk om te doen!

Praktische informatie

Trainingslocatie: op afspraak.
Trainingstijd: op afspraak.
Duur activiteit: 45-90 minuten.

Aantal deelnemers: minimaal 8 maximaal 16 deelnemers.
Prijs: €1 per minuut, exclusief btw en exclusief reiskosten (vanaf Utrecht-Leidsche Rijn). Betaalwijze : de rekening wordt middels een factuur verzonden.

Compleet teamuitje

De training kan worden uitgebreid tot een compleet teamuitje (dagdeel) door het te combineren met een kookworkshop waarin de deelnemers met en voor elkaar een gezonde (sport)maaltijd gaan bereiden.

Hi Edwin,
Ik wou ff laten weten dat ik binnenkort begin bij de mariniers en dat ik mijn sporttesten ( vooral het lopen ) met gemak heb gehaald. Heb veel getraind met het hardlopen waardoor ik nu iedereen er uit loop. Nogmaals heel erg bedankt dus voor de hardloopcoaching die je mij hebt gegeven.
Gr, Gijs

Hebt u nog vragen?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Bedrijfsteams

Bekijk alle mogelijkheden: