Buiten sporten met plezier

Sporten & Koken

Teamuitje Conditie & Koken. Een gezond en sportief uitje met uw team.
Wat is nu leuker dan samen sporten en daarna met en voor elkaar gaan koken? Dat is het sportieve teamuitje “Sporten & Koken” van Training te velde en Sportkeuken. Voor het sportgedeelte kun je kiezen uit een bootcamp of hardlooptraining. Daarna ga je onder de bezielende leiding van topsporters-kok Janneke Pieterson een verantwoorde maar vooral lekkere sportmaaltijd met elkaar bereiden. En daarna uiteraard opeten. Dat wordt een heel derde helft die je niet snel zult vergeten……

Bootcamp & Koken is de ideale mix voor een origineel en sportief uitje met je team. Geen ingeblikt vermaak maar authentiek en verantwoord actief bezig zijn. Ga sportkoken!

Werkwijze

  • We maken een afspraak (telefonisch of face to face) en bespreken je wensen en de mogelijkheden.
    Ik stel een concept-lesplan op, Janneke een menu, en we sturen dat ter goedkeuring op.
  • Indien nodig stellen we het lesplan en/of het menu bij.
  • Pas als het lesplan en het menu definitief is goedgekeurd maak ik een offerte.

Praktische informatie

  • Omvang activiteit: dagdeel (training 45-75 minuten, kook- en eetdeel plm. 180 minuten)
  • Locatie: Sportkeuken kookstudio Groeneweg 162 J 3981CP Bunnik. Dit is naast het station van Bunnik en direct aan de A12 (afslag Bunnik).
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 maximaal 16.
  • Prijs: €65 per persoon. Dit is exclusief alcohol maar inclusief koffie, thee en bronwater.

 

Hi Edwin,
Ik wou ff laten weten dat ik binnenkort begin bij de mariniers en dat ik mijn sporttesten ( vooral het lopen ) met gemak heb gehaald. Heb veel getraind met het hardlopen waardoor ik nu iedereen er uit loop. Nogmaals heel erg bedankt dus voor de hardloopcoaching die je mij hebt gegeven.
Gr, Gijs

Wil je meer informatie?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Bedrijfsteams

Bekijk alle mogelijkheden: