Verbeter jezelf – Beweeg met plezier! Voor beginners én gevorderden

Hardlopen met uw sportteam

Looptraining voor je sportteam doe je bij Training te velde!Je wilt een goede start maken met je sportteam? Als onderdeel van een selectietraject of aansluitend, om een stevige basis te leggen voor een succesvol seizoen? De basisconditie of de specifieke loopconditie verbeteren? Training te velde biedt twee maatwerktrajecten aan: een serie clinics gericht op het verbeteren van de mentale en fysieke weerbaarheid en een trainingenreeks waarin het accent vooral ligt op het verbeteren van de looptechniek.

Welke variant je ook kiest, je team staat straks (weer) fysiek en mentaal topfit op het veld!

Praktische informatie

Trainingslocatie: op afspraak
Trainingstijd: op afspraak
Trainingsduur: 1 tot 1,5 uur
Aantal deelnemers per training: minimaal 8 maximaal 16 personen.
Kosten: Eenmalige training (“running boost”) €50, > 3 trainingen €40 per training. Alle genoemde bedragen zijn excl. btw. en excl. reiskosten (vanaf Utrecht-Leidsche Rijn). Betaalwijze : de rekening wordt middels een factuur verzonden.

Neem contact op

Loop- en conditietrainingen voor sportteams

Conditie & Kracht voor sportteams

Waarom zou ik met mijn sportteam meedoen aan de Conditie & Krachttrainingen? Ludiek maar effectief trainen volgens de principes van het Athletic Skills Model Sportspecifieke spel- en conditievormen Goed aanleren van basis krachtoefeningen Werken aan de stabiliteit en aan het versterken van de “core” Aanleren van een effectieve warming-up en ...
Meer informatie & aanmelden ›
Je sportteam beter leren hardlopen? Dat doe je bij Training te velde!

Looptraining voor sportteams

Waarom zou ik looptrainingen gaan doen met mijn sportteam? Ludieke maar intensieve trainingen volgens de principes van het Athletic Skills Model Verbeteren looptechniek - specifiek voor veldsporters Spelspecifieke loopvormen ("Speed-Agility-Quickness") Werken aan de stabiliteit en aan het versterken van de "core" Aanleren van een effectieve warming-up en cooling-down Omschrijving Looptraining ...
Meer informatie & aanmelden ›

Training te velde in Utrecht – Leidsche Rijn

Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check1 Lekker naar buiten, samen trainen
Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check2 Focus op blijvend sportplezier
Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check3 Professioneel je prestaties verhogen
Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check4 Voor beginners èn gevorderden
Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check5 Persoonlijk door kleine groepen

by Isis Elzakkers on Training te velde - Utrecht

Edwin stond binnen 1 week klaar voor mij toen ik gedemoraliseerd mailde over weer blessureleed en wat ik kon verbeteren aan mijn looptechniek. Hoewel ik gelukkig veel al goed deed, heeft hij mij toch een paar handzame tips kunnen geven maar belangrijker nog, weer het vertrouwen gegeven dat het echt wel gaat lukken met mij en hardlopen.

Wil je advies of heb je een vraag?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.

Neem contact op

Share Share Share