Beginnen met hardlopen

Beginnen met hardlopen doe je bij Training te velde in de Leidsche Rijn

Goede voornemens na de zomervakantie? Ga hardlopen! Bij Training te velde train je op een leuke en verantwoorde manier. dinsdag 3 september 2019 starten we weer met een nieuwe beginnerscursus. De eerste les is een gratis proefles!

AANMELDEN VOOR DEZE CURSUS IS NIET MEER MOGELIJK.

Waarom zou ik meedoen aan Beginnen met hardlopen?

 • Je bent niet alleen! Ontdek het plezier van trainen in een groep
 • In een groep train je veilig.
 • Ervaar hoe het is om gestructureerd te trainen.
 • Ontwikkel een goede looptechniek en verlaag daarmee de kans op blessures.
 • Bewezen concept op basis van jarenlange ervaring. Na 7 leuke en afwisselende trainingen kun je, als er niets geks gebeurd, gegarandeerd 3 kilometer aan één stuk hardlopen.
 • Inspiraties om mee te doen aan een loopevenement? Met deze cursus leg je de basis!

Aanmelden voor Beginnen met hardlopen

dinsdag 3 september (GRATIS PROEFLES) t/m 15 oktober 2019 VOL.

 

Omschrijving

De basis van de training is de loopscholing. Met een goede looptechniek loop je met meer gemak en plezier waardoor je steeds verder en harder kunt lopen. Tijdens de training van een uur ga je niet alleen werken aan je techniek maar ook daadwerkelijk stukken hardlopen. En aan een sterk en strak lichaam! Naast lopen leer je effectieve buikspieroefeningen en ga je werken aan je stabiliteit en coördinatie.

Ben ik wel geschikt om hard te lopen….

Natuurlijk ben je dat! Maar, daar zijn we heel duidelijk in, misschien nu nog niet. Laagdrempeliger dan hardlopen kan bijna niet maar dit is tegelijk een valkuil, hardlopen is namelijk intensief en blessuregevoelig. Je wilt lopen om je gezonder te voelen en niet om blessures op te lopen. Als je gezondheidsklachten of overgewicht hebt, of een andere reden om te twijfelen of je geschikt bent om te beginnen met hardlopen, raden we je aan om voordat je aan deze cursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij een sportarts.

Praktische informatie

 • Locatie: Castellum Hoge Woerd
 • Aantal trainingen: 7 (aaneengesloten weken). De eerste training is een vrijblijvende introductieles.
 • Trainingstijd: dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur
 • Data: 3, 10, 17 en 24 september en 1, 8, en 15 oktober 2019
 • Kosten: €50.

Aanmelden voor Beginnen met hardlopen zomer/ najaar 2019

disndag 3 september t/m 15 oktober 2019 VOL

 

Iedere training is absoluut weer een feestje! Ooit begonnen als stok achter de deur en nu met plezier elke week naar de training. Edwin is altijd enthousiast met zeer gevarieerde trainingen in een gezellige en fanatieke groep. Zeker een aanrader en erg leuk om jezelf steeds weer te zien groeien. De combinatie van knallen op wedstrijden en het biertje achteraf waardeer ik zeer!

Heb je nog vragen over Beginnen met hardlopen?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.
[ninja-form id=1]


Hardlopen

Bekijk alle mogelijkheden:

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp