Looptraining voor halfgevorderden

Hardlopen doe je bij Training te velde

Je bent geen beginnende hardloper meer en kunt jezelf heel goed redden. Maar als het kouder wordt en en vroeg donker is het best moeilijk om de motivatie te vinden om te blijven lopen. Lopen in een groep kan dan net die stok achter de deur zijn om consequent door te blijven trainen.

Vaste training

De looptraining voor halfgevorderden is een vaste training en is bedoeld als aanvullende training op je eigen looptraining(en). We lopen wisselende routes, tussendoor doen we verschillende soorten loopoefeningen. De ene keer een duurtraining, de andere keer intervals. En meestal doen we aan loopscholing. Zo werk je op een leuke en verantwoorde manier aan je loopconditie en je looptechniek.

Voor wie is de looptraining voor halfgevorderden

Heb je een redelijke basisconditie dan kun je al meedoen. De instapeis is dat je een half uur onafgebroken kunt hardlopen. Maar je wilt meer. Je wilt sneller worden en/of 60 minuten aan één stuk kunnen hardlopen.
Twijfel je of je het aankunt? Je kunt altijd een keer vrijblijvend mee komen trainen. Misschien loop je wel zo goed dat je in één keer door kunt stromen naar de gevorderdengroep!

De voordelen van de looptraining voor halfgevorderden

  • Alleen is maar alleen. Doorbreek die sleur! Ervaar hoe leuk het is om in een groep te trainen.
  • Trainen in een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) dus echt persoonlijke aandacht.
  • In je eentje in de kou en het donker gaan sporten? In een groep train je veilig. En het is vooral veel leuker.
  • Je gaat efficiënter en daardoor gemakkelijker lopen en zult daardoor harder en verder gaan lopen.
  • Op een verantwoorde manier progressie maken en daardoor minder kans op blessures.
  • Doorlopend programma, niet erg als je een week mist.
  • Heel veel waar voor je geld. Met je strippenkaart kun je meedoen aan alle vaste groepstrainingen van Training te velde. Fijn als je een keer niet kunt en toch wilt blijven sporten. Je 10-strippenkaart is een half jaar geldig. Dat vind je bij geen enkele andere sportaanbieder!

Meld je aan voor deze training

Meld je aan voor deze training ›
Meld je snel & betrouwbaar aan via Fitmanager

Praktische informatie

  • Locatie: Castellum Hoge Woerd
  • Trainingstijd: woensdagavond van 19.15 tot 20.15 uur
  • Kosten: €75 voor een 10 strippenkaart (half jaar geldig).

Ik belde Edwin op omdat ik na 5 weken op moest voor militaire keuring en nog een paar honderd meter tekort kwam op mijn tijden. Hij stond direct voor mij klaar om mij persoonlijk te coachen; techniek (scheelt echt tijd weet ik nu!), een strak aanvalsplan en fantastische persoonlijkheid die je de finish niet alleen laat zien, maar ook laat halen. 5 weken later ben ik, met ruime marge, door de keuring heen en kijk ik uit naar zijn verdere begeleiding in de groepslessen. Ik beveel zijn diensten van harte aan!

Meer weten over de looptraining voor halfgevorderden?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Hardlopen

Bekijk alle mogelijkheden:

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp