Verbeter jezelf – Beweeg met plezier! Voor beginners én gevorderden

Losse looptraining

Training te velde jouw personal looptrainer en personal loopcoach!

Lopen, dat doe je het liefst alleen of met je loopmaatje. Schoenen aan en gaan. En toch wil je wel eens weten hoe je nu eigenlijk loopt. En wat je zelf nog kunt verbeteren aan je looptechniek. Gewoon, omdat je benieuwd bent wat je nog kunt verbeteren. Of het lukt gewoon niet in je drukke schema om aan te sluiten bij een groepstraining. Met een personal looptrainer kun je dan trainen op een tijdstip en locatie die jou uitkomt.

Zoek je een origineel en persoonlijk cadeau voor je hardlopende vriend(in)? geef een personal looptraining cadeau!

Personal looptrainer?

Wil je meer dan een losse looptraining (bijvoorbeeld omdat je niet wéér geblesseerd wilt raken of wilt toewerken naar een specifiek sportdoel) dan kan ik je helpen met een compleet coachingstraject.

Waarom zou ik kiezen voor een looptraining bij Training te velde…?

  • Je traint 1 op 1 of in een kleine groep (tot 4 personen) met een ervaren trainer waardoor jij de volledige aandacht hebt. Door deze manier van trainen haal je altijd het maximale uit je training. Daarnaast voorkom je blessures omdat er altijd een specialist bij je is die op je let.
  • Je wordt een completere loper. Als je dat wilt gaan we niet alleen werken aan je techniek maar ook aan je kracht en je motorische vaardigheden. Je gaat efficiënter en daardoor gemakkelijker lopen en zult daardoor harder en/of verder kunnen lopen.
  • Maak het helemaal compleet en laat een “loopscan” maken van je loopbeweging! Heel confronterend om jezelf te zien lopen maar bijzonder effectief.

Verbeter je looptechniek. Laat Training te velde je loopbeweging analyseren!

 

Kostenindicatie: training van 60 minuten, 1 loper 1 persoon €40, 2 lopers €50 3 lopers €60 en 4 lopers €70.

loopscan: €30 per scan. Is de trainingslocatie >5km van Utrecht dan berekenen we reiskosten (€0, 24 per kilometer)

Ja ik wil die personal looptraining!

Koop personal looptraining ›

Meld je snel & betrouwbaar aan via Fitmanager

Optioneel: loopscan

Voeg loopscan toe >

Edwin is een ontzettend motiverende en inspirerende trainer. Hij voelt goed aan wat “zijn” lopers aankunnen en waar ze het beste mee geholpen worden.
Door een mix van herhaling en afwisseling te bieden in de trainingen zijn deze altijd leuk om te doen.
Edwin is makkelijk te benaderen, ook buiten de trainingen om, en geeft je (mede daardoor) echt het gevoel betrokken te zijn.
Ik heb zelf inmiddels een aantal cursussen en clinics bij gevolgd, en kan ze zonder voorbehoud aan iedereen aanbevelen.

Wil je je inschrijven voor een personal looptraining?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Hardlopen

Bekijk alle mogelijkheden: