Losse looptraining

Training te velde jouw personal looptrainer en personal loopcoach!

Lopen, dat doe je het liefst alleen of met je loopmaatje. Schoenen aan en gaan. En toch wil je wel eens weten hoe je nu eigenlijk loopt. En wat je zelf nog kunt verbeteren aan je looptechniek. Gewoon, omdat je benieuwd bent wat je nog kunt verbeteren. Of het lukt gewoon niet in je drukke schema om aan te sluiten bij een groepstraining. Met een personal looptrainer kun je dan trainen op een tijdstip en locatie die jou uitkomt.

Zoek je een origineel en persoonlijk cadeau voor je hardlopende vriend(in)? geef een personal looptraining cadeau!

Personal looptrainer?

Wil je meer dan een losse looptraining (bijvoorbeeld omdat je niet wéér geblesseerd wilt raken of wilt toewerken naar een specifiek sportdoel) dan kan ik je helpen met een compleet coachingstraject.

Waarom zou ik kiezen voor een looptraining bij Training te velde…?

  • Je traint 1 op 1 of in een kleine groep (tot 4 personen) met een ervaren trainer waardoor jij de volledige aandacht hebt. Door deze manier van trainen haal je altijd het maximale uit je training. Daarnaast voorkom je blessures omdat er altijd een specialist bij je is die op je let.
  • Je wordt een completere loper. Als je dat wilt gaan we niet alleen werken aan je techniek maar ook aan je kracht en je motorische vaardigheden. Je gaat efficiënter en daardoor gemakkelijker lopen en zult daardoor harder en/of verder kunnen lopen.
  • Maak het helemaal compleet en laat een “loopscan” maken van je loopbeweging! Heel confronterend om jezelf te zien lopen maar bijzonder effectief.

Verbeter je looptechniek. Laat Training te velde je loopbeweging analyseren!

 

Kostenindicatie: training van 60 minuten, 1 loper 1 persoon €40, 2 lopers €60 3 lopers €75 en 4 lopers €85.

loopscan: €30 per scan. Is de trainingslocatie >5km van Utrecht dan reken we reiskosten (€0, 24 per kilometer)

Ja ik wil die personal looptraining!

Koop personal looptraining ›

Meld je snel & betrouwbaar aan via Fitmanager

Optioneel: loopscan

Voeg loopscan toe >

Ik belde Edwin op omdat ik na 5 weken op moest voor militaire keuring en nog een paar honderd meter tekort kwam op mijn tijden. Hij stond direct voor mij klaar om mij persoonlijk te coachen; techniek (scheelt echt tijd weet ik nu!), een strak aanvalsplan en fantastische persoonlijkheid die je de finish niet alleen laat zien, maar ook laat halen. 5 weken later ben ik, met ruime marge, door de keuring heen en kijk ik uit naar zijn verdere begeleiding in de groepslessen. Ik beveel zijn diensten van harte aan!

Wil je je inschrijven voor een personal looptraining?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Hardlopen

Bekijk alle mogelijkheden:

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp