Verbeter jezelf – Beweeg met plezier! Voor beginners én gevorderden

Rustig Rennen

Rustig Rennen doe je bij Training te veldeWil je graag (weer) hardlopen maar vind je het moeilijk om dat in je eentje te doen of omdat je blessuregevoelig bent? Of ben je een ervaren loper die gewoon wat minder snel is en ook niet zo nodig nog veel verder of sneller wil lopen? Dan ben je op je plaats in de Rustig Rennen loopgroep. Want ook in een rustig looptempo kun je leuk, effectief en gevarieerd trainen!

Meld je aan voor deze training ›
Meld je snel & betrouwbaar aan via Pay n Plan

Voor wie

Deze training is voor lopers die in een rustiger tempo (een trainingssnelheid tussen 7 en 9 kilometer/uur) willen trainen. De ideale training voor lopers met weinig loopervaring of die opnieuw willen beginnen. Gewoon, omdat je meer wil gaan bewegen of als je een blessure hebt gehad en op verantwoorde manier terug wil komen op je oude niveau.

Wat is Rustig Rennen

Rustig Rennen is een vaste onderhoudstraining. wekelijks train je in een groep met lopers van jouw niveau. De kern van de training is ontspannen lopen, waarbij we natuurlijk ook wel in tempo variëren. Daarnaast ga je werken aan je looptechniek en is er ook veel aandacht voor houding, coördinatie en stabiliteit. Soms doen we (functionele) krachtoefeningen. Ofwel je wordt niet alleen een betere hardloper, je wordt fitter en gezonder!

Waarom zou ik meedoen aan Rustig Rennen?

• In je eigen tempo (leren) hardlopen. Op een verantwoorde manier progressie maken en daardoor minder kans op blessures.
• Persoonlijke aandacht en deskundig advies
• In een groep train je veilig. En het is vooral veel leuker en gezelliger.
• Verbeter je conditie
• Val af en op blijf op gewicht
• Doorlopend programma, niet erg als je een week mist.
• Heel veel waar voor je geld. Met je strippenkaart kun je meedoen aan alle groepstrainingen van Training te velde. Fijn als je een keer niet kunt op je vaste avond en toch wilt blijven sporten. Je 10-strippenkaart is een half jaar geldig. Dat vind je bij geen enkele andere sportaanbieder!

Meld je aan voor deze training ›
Meld je snel & betrouwbaar aan via Pay n Plan

Praktische informatie

  • Locatie: Castellum Hoge Woerd
  • Trainingstijd: donderdagavond van 19.15 tot 20.15 uur
  • Kosten: €75 voor een 10 strippenkaart (half jaar geldig).

Proeftraining

Wil je een keer vrijblijvend en kostenloos meedoen? Je kunt in overleg altijd een keer mee komen trainen.

 

Edwin is een ontzettend motiverende en inspirerende trainer. Hij voelt goed aan wat “zijn” lopers aankunnen en waar ze het beste mee geholpen worden.
Door een mix van herhaling en afwisseling te bieden in de trainingen zijn deze altijd leuk om te doen.
Edwin is makkelijk te benaderen, ook buiten de trainingen om, en geeft je (mede daardoor) echt het gevoel betrokken te zijn.
Ik heb zelf inmiddels een aantal cursussen en clinics bij gevolgd, en kan ze zonder voorbehoud aan iedereen aanbevelen.

Meer weten over de looptraining Rustig Rennen?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Hardlopen

Bekijk alle mogelijkheden: