Verbeter je looptechniek

Verbeter je looptechniek bij Training te veldeLoop je al een tijdje hard en heb je het gevoel dat je geen vooruitgang meer boekt? Komt die vervelende blessure steeds weer terug? Dan is de clinic “Verbeter je looptechniek” echt iets voor jou! In een korte, intensieve lessenreeks (5 trainingen) ga je werken aan het verbeteren van je looptechniek.

Waarom zou ik meedoen aan de cursus Verbeter je looptechniek?

  • Een betere looptechniek verkleint de kans op blessures.
  • Je gaat efficiënter en daardoor gemakkelijker lopen en zult daardoor harder en verder gaan lopen.
  • Filmopnames van je manier van lopen met uitgebreide analyse en aanwijzingen.
  • Afwisselende trainingen. Niet alleen werken aan techniek maar ook aan de (functionele) kracht, de mobiliteit en de stabiliteit.
  • Ervaar hoe leuk het is om met een groep te trainen. Deelname is beperkt tot 8 deelnemers dus je krijgt echt persoonlijke aandacht. Wil je na de cursus doorgaan met trainen sluit je dan aan bij de vaste trainingsgroepen voor halfgevorderden of voor gevorderden.

Praktische informatie

Meld je aan voor deze training ›
Meld je snel & betrouwbaar aan via Fitmanager

Edwin, het is altijd hartstikke leuk om bij je te trainen. Ik vind de aandacht die je voor iedereen hebt, en de kwaliteit van je lessen, uitstekend!

Wil je meer informatie over “Verbeter je looptechniek”?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Hardlopen

Bekijk alle mogelijkheden:

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp