Verbeter jezelf – Beweeg met plezier! Voor beginners én gevorderden

Jouw coach

Graag wil ik me voorstellen. Ik ben Edwin te Velde, de bedenker en naamgever van Training te velde.

Jouw personal coach, hardlooptrainer of conditietrainer Utrecht Leidsche Rijn

 

De sporter

Sport heeft me veel gebracht. Het heeft me gevormd als mens, een gezin opgeleverd en vrienden voor het leven. Samen sporten vind ik een van de leukste dingen die er is. Het heeft me gemaakt tot wat ik nu een ben. Een trainer en coach.

Lag de focus vroeger op het leveren van een prestatie, tegenwoordig geniet ik vooral van het sporten zélf. Ik heb altijd diverse (duur)sporten naast elkaar beoefend. Dat is leuk en, dat weet ik met de kennis van nu, ook heel effectief. Want om blessurevrij en fit te blijven kun je het beste gevarieerd trainen. En dat hoeft echt niet altijd fanatiek te zijn. Het gaat om de lichaamsbeweging. En dat doe je niet alleen tijdens het sporten. Sterker nog: fietsen naar je werk, een wandeling na de lunch met je collega’s of een keer de auto laten staan om boodschappen te halen, kortom, dagelijks doorlopend blijven bewegen, is veel effectiever dan een uurtje in de week fanatiek losgaan in de sportschool.

Sporten moet je vooral doen omdat je het leuk vindt. Ga dan een uur met mij hardlopen. Alleen, met je collega’s of in een groep.

Jouw personal coach, hardlooptrainer of conditietrainer Utrecht Leidsche Rijn

 

De coach

Sinds mijn studententijd ben ik in zeer uiteenlopende sporten actief geweest als bestuurder, teamleider, coach en trainer. Als roeicoach tot op Olympisch niveau. Ik ben me als trainer/coach blijven ontwikkelen. Inmiddels ben ik gediplomeerd hardlooptrainer, trailruntrainer, fitness- en bootcampinstructeur en conditietrainer. En zeker nog niet uitgeleerd. Want hoe meer je leert hoe meer je beseft dat je nog zo weinig weet. En tegelijkertijd krijg je het inzicht dat het ook niet altijd super ingewikkeld hoeft te zijn om jou lekker en goed te laten bewegen. Want daar gaat het uiteindelijk om, met plezier gaan bewegen en vervolgens het plezier te krijgen of te houden in een actieve levensstijl.

Parkpergola Maximapark Training te velde

De Leidsche Rijner

Van huis uit ben ik planoloog. Het is dan heel bijzonder om een op papier bedachte stad om je heen tot leven te zien komen, en te mogen trainen op een plek met een unieke cultuurhistorische geschiedenis.
Maar de Leidsche Rijn is voor mij in de eerste plaats een fijne plek om te wonen en mijn kinderen te zien opgroeien. Vinex heeft voor mij absoluut geen negatieve betekenis. Ik kan het moeilijk in woorden omschrijven. Het zit in de omgeving, de bebouwing, de mensen. Iets optimistisch, energieks, vitaals. Waar vind je nu zo iets als Het Lint? Ik ben trots op mijn wijk en wil die met en door bewoners vitaal houden. Niet alleen in mijn sportlessen. Ik ben een van de initiatiefnemers die heeft gezorgd voor het “vergroenen” van de Langerakbaan en samen met de gemeente Utrecht aan het uitdenken hoe we parken in de Leidsche Rijn kunnen transformeren tot “beweegparken”.

Vriendelijke groet, Edwin


Wil je op een leuke & professionele manier beter leren hardlopen, fitter en sterker worden of meedoen aan een sportevenement. Kom dan ook trainen bij Training te velde!

Training te velde

Personal Coach Utrecht Leidsche Rijn check1 Lekker naar buiten, samen trainen

Personal Coach Utrecht Leidsche Rijn check2 Focus op blijvend sportplezier

Personal Coach Utrecht Leidsche Rijn check3 Professioneel je prestaties verhogen

Personal Coach Utrecht Leidsche Rijn check4 Voor beginners èn gevorderden

Personal Coach Utrecht Leidsche Rijn check5 Geen langdurige abonnementen

Heb je interesse?

Volg een gratis proefles

Wil je eerst een training uitproberen en kijken of het je bevalt? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor een proefles!

Neem contact op

Edwin te Velde

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Training te velde
Average rating:  
 0 reviews