Buiten sporten met plezier

Reviews

Reviews van klanten die zijn gaan sporten met de coaching van Training te velde.
Ze hebben allemaal gekozen om met plezier te bewegen, op een manier die bij hun past.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Training te velde - Utrecht
Average rating:  
 37 reviews
by Gijs on Training te velde - Utrecht

Hi Edwin,
Ik wou ff laten weten dat ik binnenkort begin bij de mariniers en dat ik mijn sporttesten ( vooral het lopen ) met gemak heb gehaald. Heb veel getraind met het hardlopen waardoor ik nu iedereen er uit loop. Nogmaals heel erg bedankt dus voor de hardloopcoaching die je mij hebt gegeven.
Gr, Gijs

by Jeroen on Training te velde - Utrecht

Ik wilde je nog even laten weten dat naast dat het feit dat het natuurlijk een heel raar seizoen is geweest en ik daardoor bijna niet heb kunnen racen, ik wel veel aan je schema heb gehad. Ik heb een paar testen kunnen doen en die lieten zien dat ik op 19 kilometer met 40 obstakels een tijdswinst heb geboekt van 10 minuten. Voor sommige mensen misschien niet veel, maar voor mij een enorme verbetering die me dicht bij mijn doel brengt van het bereiken van de top 5 van atleten in mijn leeftijdsklasse.

Jeroen

by Dennis on Training te velde - Utrecht

Edwin is een ontzettend motiverende en inspirerende trainer. Hij voelt goed aan wat “zijn” lopers aankunnen en waar ze het beste mee geholpen worden.
Door een mix van herhaling en afwisseling te bieden in de trainingen zijn deze altijd leuk om te doen.
Edwin is makkelijk te benaderen, ook buiten de trainingen om, en geeft je (mede daardoor) echt het gevoel betrokken te zijn.
Ik heb zelf inmiddels een aantal cursussen en clinics bij gevolgd, en kan ze zonder voorbehoud aan iedereen aanbevelen.

by Emiel Voskuilen on Training te velde - Utrecht

Ik heb meegedaan aan de Start to Trail cursus. Edwin daagt je uit om mee te doen en steeds weer terug te komen. Je voelt dat je echt werk verzet hebt en steeds sterker wordt. Hij is gezellig, heeft kennis van zaken en biedt leuke extra trainingen die je verder helpen.

by Isis Elzakkers on Training te velde - Utrecht

Edwin stond binnen 1 week klaar voor mij toen ik gedemoraliseerd mailde over weer blessureleed en wat ik kon verbeteren aan mijn looptechniek. Hoewel ik gelukkig veel al goed deed, heeft hij mij toch een paar handzame tips kunnen geven maar belangrijker nog, weer het vertrouwen gegeven dat het echt wel gaat lukken met mij en hardlopen.

by Michiel E. on Training te velde - Utrecht

Ik heb nu een paar keer meegedaan aan een trailrun-clinic van Edwin. Met een gezonde dosis humor weet Edwin een mooie balans te vinden tussen techniek en inspanning. Edwin koos telkens weer een nieuw terrein uit om verschillende scenario's te trainen. Mijn hoogtepunt was toch wel de training dwars door de Waterleidingduinen.

Voor een goede trainer met een gezonde dosis humor ben je bij Edwin zeker op de juiste plek!

by Bas Zwaan on Training te velde - Utrecht

Ik belde Edwin op omdat ik na 5 weken op moest voor militaire keuring en nog een paar honderd meter tekort kwam op mijn tijden. Hij stond direct voor mij klaar om mij persoonlijk te coachen; techniek (scheelt echt tijd weet ik nu!), een strak aanvalsplan en fantastische persoonlijkheid die je de finish niet alleen laat zien, maar ook laat halen. 5 weken later ben ik, met ruime marge, door de keuring heen en kijk ik uit naar zijn verdere begeleiding in de groepslessen. Ik beveel zijn diensten van harte aan!

by Johan on Training te velde - Utrecht

Edwin, het is altijd hartstikke leuk om bij je te trainen. Ik vind de aandacht die je voor iedereen hebt, en de kwaliteit van je lessen, uitstekend!

by Ernestine on Training te velde - Utrecht

De trailrun- clinic was fantastisch! Drie trainingen met heel veel trailrun- tips! Techniek, tactiek, durf hebben we geoefend op een hele leuke enthousiaste manier door Edwin! Ook zijn we alle keren op verschillende terreinen geweest, heel tof! Dus twijfel je nog? Probeer het zeker een keer!

by Tjarda on Training te velde - Utrecht

De introductiecursus trailrunning bij Edwin was erg leuk! Edwin is een hele enthousiaste trainer en hij laat je graag allemaal mooie plekken zien om te gaan trailrunnen. Ook geeft hij afwisselende trainingen met humor. Ik heb genoten van de cursus! Bedankt Edwin!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»