Reviews

Reviews van klanten die zijn gaan sporten met de coaching van Training te velde.
Ze hebben allemaal gekozen om met plezier te bewegen, op een manier die bij hun leven past.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Training te velde - Utrecht
Average rating:  
 31 reviews
by Bas Zwaan on Training te velde - Utrecht

Ik belde Edwin op omdat ik na 5 weken op moest voor militaire keuring en nog een paar honderd meter tekort kwam op mijn tijden. Hij stond direct voor mij klaar om mij persoonlijk te coachen; techniek (scheelt echt tijd weet ik nu!), een strak aanvalsplan en fantastische persoonlijkheid die je de finish niet alleen laat zien, maar ook laat halen. 5 weken later ben ik, met ruime marge, door de keuring heen en kijk ik uit naar zijn verdere begeleiding in de groepslessen. Ik beveel zijn diensten van harte aan!

by Johan on Training te velde - Utrecht

Edwin, het is altijd hartstikke leuk om bij je te trainen. Ik vind de aandacht die je voor iedereen hebt, en de kwaliteit van je lessen, uitstekend!

by Ernestine on Training te velde - Utrecht

De trailrun- clinic was fantastisch! Drie trainingen met heel veel trailrun- tips! Techniek, tactiek, durf hebben we geoefend op een hele leuke enthousiaste manier door Edwin! Ook zijn we alle keren op verschillende terreinen geweest, heel tof! Dus twijfel je nog? Probeer het zeker een keer!

by Tjarda on Training te velde - Utrecht

De introductiecursus trailrunning bij Edwin was erg leuk! Edwin is een hele enthousiaste trainer en hij laat je graag allemaal mooie plekken zien om te gaan trailrunnen. Ook geeft hij afwisselende trainingen met humor. Ik heb genoten van de cursus! Bedankt Edwin!

by Nick on Training te velde - Utrecht

Iedere training is absoluut weer een feestje! Ooit begonnen als stok achter de deur en nu met plezier elke week naar de training. Edwin is altijd enthousiast met zeer gevarieerde trainingen in een gezellige en fanatieke groep. Zeker een aanrader en erg leuk om jezelf steeds weer te zien groeien. De combinatie van knallen op wedstrijden en het biertje achteraf waardeer ik zeer!

by Pieter on Training te velde - Utrecht

Edwin weet er altijd een afwisselende en leuke training van te maken, waarbij hij het programma afstemt op het weer en de deelnemers. Daarbij brengt hij humor samen met werken aan je conditie en techniek. Hij is erg creatief en neemt de tijd om je te helpen waar nodig. Dank voor deze unieke combinatie.

by Saskia on Training te velde - Utrecht

Hey Edwin. Wilde je even zeggen dat ik onwijs veel plezier heb in de lessen. Ik ga met sprongen vooruit, dat is mijzelf nooit gelukt in deze mate. Als je nagaat waar ik vandaan kom qua gezondheid, ben ik daar super dankbaar voor en het motiveert enorm. Dus dank!

by Liesbeth on Training te velde - Utrecht

De trainingen van Edwin zijn afwisselend, effectief met een fijne sfeer. Ik boekte conditioneel en op snelheid na een paar weken trainen al progressie. Ik liep de 5 kilometer van de Loop van Leidsche Rijn in 36 minuten normaal in 38 minuten.

by Hage on Training te velde - Utrecht

Ik dacht dat ik niet kon hardlopen en was bang voor blessures. Maar door de reviews op deze site nam ik toch maar de stap om Edwin in te schakelen. Daar heb ik geen spijt van gehad! Hij nam de tijd om me stap voor stap op weg te helpen (letterlijk). Nu heb ik er vertrouwen in dat ook ik kan hardlopen.
Deze coach is dus ook voor absolute beginners een aanrader!

by Reinoud on Training te velde - Utrecht

Edwin zei ooit tegen mij toen zonder ik enig roeitalent in zijn ploeg kwam: "ik kan zelfs een aap leren roeien". Het is hem goed gelukt mij te leren roeien. Maar daarnaast nog veel meer: de wil om steeds het beste uit me te halen én de liefde voor het hardlopen. Edwin kan goed motiveren en is technisch goed onderlegd. Hij is denk ik de beste coach die ik ooit gehad heb. Ik gun iedereen zo'n trainer en coach.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp