Reviews

Reviews van klanten die zijn gaan sporten met de coaching van Training te velde.
Ze hebben allemaal gekozen om met plezier te bewegen, op een manier die bij hun leven past.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Training te velde - Utrecht
Average rating:  
 30 reviews
by Johan on Training te velde - Utrecht

Edwin, het is altijd hartstikke leuk om bij je te trainen. Ik vind de aandacht die je voor iedereen hebt, en de kwaliteit van je lessen, uitstekend!

by Ernestine on Training te velde - Utrecht

De trailrun- clinic was fantastisch! Drie trainingen met heel veel trailrun- tips! Techniek, tactiek, durf hebben we geoefend op een hele leuke enthousiaste manier door Edwin! Ook zijn we alle keren op verschillende terreinen geweest, heel tof! Dus twijfel je nog? Probeer het zeker een keer!

by Tjarda on Training te velde - Utrecht

De introductiecursus trailrunning bij Edwin was erg leuk! Edwin is een hele enthousiaste trainer en hij laat je graag allemaal mooie plekken zien om te gaan trailrunnen. Ook geeft hij afwisselende trainingen met humor. Ik heb genoten van de cursus! Bedankt Edwin!

by Nick on Training te velde - Utrecht

Iedere training is absoluut weer een feestje! Ooit begonnen als stok achter de deur en nu met plezier elke week naar de training. Edwin is altijd enthousiast met zeer gevarieerde trainingen in een gezellige en fanatieke groep. Zeker een aanrader en erg leuk om jezelf steeds weer te zien groeien. De combinatie van knallen op wedstrijden en het biertje achteraf waardeer ik zeer!

by Pieter on Training te velde - Utrecht

Edwin weet er altijd een afwisselende en leuke training van te maken, waarbij hij het programma afstemt op het weer en de deelnemers. Daarbij brengt hij humor samen met werken aan je conditie en techniek. Hij is erg creatief en neemt de tijd om je te helpen waar nodig. Dank voor deze unieke combinatie.

by Saskia on Training te velde - Utrecht

Hey Edwin. Wilde je even zeggen dat ik onwijs veel plezier heb in de lessen. Ik ga met sprongen vooruit, dat is mijzelf nooit gelukt in deze mate. Als je nagaat waar ik vandaan kom qua gezondheid, ben ik daar super dankbaar voor en het motiveert enorm. Dus dank!

by Liesbeth on Training te velde - Utrecht

De trainingen van Edwin zijn afwisselend, effectief met een fijne sfeer. Ik boekte conditioneel en op snelheid na een paar weken trainen al progressie. Ik liep de 5 kilometer van de Loop van Leidsche Rijn in 36 minuten normaal in 38 minuten.

by Hage on Training te velde - Utrecht

Ik dacht dat ik niet kon hardlopen en was bang voor blessures. Maar door de reviews op deze site nam ik toch maar de stap om Edwin in te schakelen. Daar heb ik geen spijt van gehad! Hij nam de tijd om me stap voor stap op weg te helpen (letterlijk). Nu heb ik er vertrouwen in dat ook ik kan hardlopen.
Deze coach is dus ook voor absolute beginners een aanrader!

by Reinoud on Training te velde - Utrecht

Edwin zei ooit tegen mij toen zonder ik enig roeitalent in zijn ploeg kwam: "ik kan zelfs een aap leren roeien". Het is hem goed gelukt mij te leren roeien. Maar daarnaast nog veel meer: de wil om steeds het beste uit me te halen én de liefde voor het hardlopen. Edwin kan goed motiveren en is technisch goed onderlegd. Hij is denk ik de beste coach die ik ooit gehad heb. Ik gun iedereen zo'n trainer en coach.

by Eric Schreutelkamp on Training te velde - Utrecht

Na een aantal maanden zelf getraind te hebben om mijn conditie te verbeteren liep ik tegen een blessure op waarvan ik kon vaststellen dat ik dus niet op de juiste manier aan het trainen was. Toen ik Edwin leerde kennen was ik gelijk op mijn gemak en zijn duidelijke uitleg maakte mij weer enthousiast om te gaan trainen. Zijn rustige manier van werken geeft veel vertrouwen en langzaam maar gestaag merk ik dat ik echt vooruit aan het gaan ben en bovenalles, weer plezier in het trainen heb. Zonder echt druk te zetten helpt (schopt) Edwin je vooruit!
Motivatie, ontspanning en bovenalles kundigheid is wat Edwin brengt.
Met de wijsheid van nu kan ik vaststellen dat ik Edwin veel eerder had moeten benaderen !!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp