Sportteams

Looptraining voor je sportteam doe je bij Training te velde!Je wilt een goede start maken met je sportteam? Als onderdeel van een selectietraject of aansluitend, om een stevige basis te leggen voor een succesvol seizoen? De loopconditie verbeteren of de motivatie weer terugkrijgen? Training te velde biedt twee maatwerktrajecten aan: een serie clinics gericht op het verbeteren van de mentale en fysieke weerbaarheid en een trainingenreeks waarin het accent vooral licht op het verbeteren van de looptechniek.

Maar welke variant je ook kiest, je team staat straks (weer) fysiek en mentaal topfit op het veld!

Loop- en conditietrainingen voor sportteams

Conditie & Kracht voor sportteams

Waarom zou ik met mijn sportteam meedoen aan de Conditie & Krachttrainingen? Ludiek maar effectief trainen volgens de principes van het Athletic Skills Model Sportspecifieke spel- en conditievormen Goed aanleren van basis krachtoefeningen Werken aan de stabiliteit en aan het versterken van de “core” Aanleren van een effectieve warming-up en ...
Meer informatie & aanmelden ›
Je sportteam beter leren hardlopen? Dat doe je bij Training te velde!

Looptraining voor sportteams

Waarom zou ik looptrainingen gaan doen met mijn sportteam? Ludieke maar intensieve trainingen volgens de principes van het Athletic Skills Model Verbeteren looptechniek - specifiek voor veldsporters Spelspecifieke loopvormen ("Speed-Agility-Quickness") Werken aan de stabiliteit en aan het versterken van de "core" Aanleren van een effectieve warming-up en cooling-down Omschrijving Looptraining ...
Meer informatie & aanmelden ›

Training te velde in Utrecht – Leidsche Rijn

Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check1 Lekker naar buiten, samen trainen
Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check2 Focus op blijvend sportplezier
Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check3 Professioneel je prestaties verhogen
Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check4 Voor beginners èn gevorderden
Sportteams Utrecht Leidsche Rijn check5 Persoonlijk door kleine groepen

Ik belde Edwin op omdat ik na 5 weken op moest voor militaire keuring en nog een paar honderd meter tekort kwam op mijn tijden. Hij stond direct voor mij klaar om mij persoonlijk te coachen; techniek (scheelt echt tijd weet ik nu!), een strak aanvalsplan en fantastische persoonlijkheid die je de finish niet alleen laat zien, maar ook laat halen. 5 weken later ben ik, met ruime marge, door de keuring heen en kijk ik uit naar zijn verdere begeleiding in de groepslessen. Ik beveel zijn diensten van harte aan!

Wil je advies of heb je een vraag?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.

Neem contact op

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp