Trailrunning kennismakingsles

Trailrunning kennismakingsles doe je bij Training te velde!Trailrunnen? In de Leidsche Rijn? Jawel we hebben onze eigen veldcross rond de Haarrijnse plassen en er zijn in het ook een paar interessante off road wedstrijden in de buurt, in Doorn en bij de Nederrijnse berg. De Trailrunning kennismakingsles van Training te velde is hiervoor de ideale voorbereiding!

Maar ook als je niet direct aspiraties hebt om mee te doen aan een trailrun is dit een leuke gelegenheid om kennis te maken met deze loopvorm in opkomst. In een stedelijke omgeving vind je namelijk genoeg obstakels op je pad en kun je hoogtemeters maken…. en zo leer je ook nog eens je omgeving kennen. Wat houdt je tegen? Ga met Training te velde op expeditie!

Waarom zou ik meedoen aan de kennismakingsles trailrunning?

  • Ontdek hoe leuk het is om onverhard te lopen
  • Je wordt er sterker van. Trailrunnen is krachttrainen terwijl je hardloopt!
  • Praktische aanwijzingen om veilig te leren trailen
  • Je wordt begeleid door een van de eerste gecertificeerde trailruntrainers van Nederland.

Let op: dit is een kennismakingsles maar het is niet geschikt voor mensen zonder enige vorm van loopervaring! Wil je meedoen dan moet je fysiek tegen een stootje kunnen en in staat zijn om minstens 5km achter elkaar te kunnen hardlopen.

Beginnen met trailrunnen doe je bij Training te velde!

Praktische informatie

  • Data 2020: zondag 22 maart, 7 juni, 27 september en 22 november
  • Locatie: Haarrijnse plassen. Verzamelen bij strandpaviljoen “Key West
  • Trainingstijd: 11.00 uur tot plm. 12.30 uur
  • Kosten: €15 inclusief (sport)drank en versnapering

Aanmelden voor de kennismakingsles trailrunnen

Trailrunning Kennismakingsles 22 maart 2020

Bestel de kennismakingsles

Bestel snel & betrouwbaar via Fitmanager

De smaak te pakken? Ga dan door met de introductiecursus trailrunnen!

Ik belde Edwin op omdat ik na 5 weken op moest voor militaire keuring en nog een paar honderd meter tekort kwam op mijn tijden. Hij stond direct voor mij klaar om mij persoonlijk te coachen; techniek (scheelt echt tijd weet ik nu!), een strak aanvalsplan en fantastische persoonlijkheid die je de finish niet alleen laat zien, maar ook laat halen. 5 weken later ben ik, met ruime marge, door de keuring heen en kijk ik uit naar zijn verdere begeleiding in de groepslessen. Ik beveel zijn diensten van harte aan!

Wil je je inschrijven voor de kennismakingsles trailrunning?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Trailrunning

Bekijk alle mogelijkheden:

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp