Trailrunweekend

Training te velde Trailrunweekend

Een onuitwisbare belevenis meemaken hoeft niet heel ingewikkeld of duur te zijn. Ga mee op trailrunweekend met Training te velde! Terug naar de basis. Digitaal ontgiften. De hele dag lekker buiten bezig zijn, genieten van de simpele dingen. Wakker worden met fluitende vogels. Samen een campingmaaltijd bereiden. Plezier hebben bij een knappend haarvuur. Afzien en tegelijkertijd genieten van een steile klim. Volledig gefocused een heuvel afrennen, boomwortels en stenen ontwijkend. Kortom een echt micro-adventure!

Leave nothing but footprints

Het motto van trailrunners. En het trailrunweekend van Training te velde sluit hier helemaal op aan. Het is een compleet verzorgd weekend waarbij je een minimale voetprint achterlaat. We verblijven op een locatie die goed te bereiken is met het openbaar vervoer en tijdens het weekend is alles is op loopafstand.

Voor wie is het trailrunweekend

Dit weekend is voor iedereen die van kamperen en van trailrunnen houdt. Of wil ontdekken hoe leuk trailrunnen is. Die veilig wil leren trailen en met een leuke groep zijn eerste trail wil lopen. Dan ben je hier helemaal op je plaats. Want het weekend is inclusief een uitgebreide clinic waarin je de basics van het trailrunnen leert. Op zondag loop je dan je eerste echte trailrun: de N70 trail. Moet ik een ervaren hardloper zijn om dit leuk te vinden? Zeker niet! Ja de N70 trail is zwaar maar er is al een trailrun van 7km, dat is voor mensen zonder trailervaring goed te doen.

Maar ook de meer ervaren loper en ervaren trailrunner kan zijn hart ophalen. Heb je al een korte trail in de benen of ben je een behoorlijk ervaren loper dan start je op de 14km. Ben je een enorme bikkel of ervaren trailer dan loop je de 28km. En voor de echte helden: je kunt ook een trailmarathon lopen. 42 kilometer met hoogtemeters. Veel hoogtemeters. Maar wat je achtergrond of ambitie ook is, één ding weet je zeker: dit weekend wordt een onvergetelijke ervaring.

N70 trail nieuwe loopmaatjes leer je kennen bij Training te velde

Programma trailrunweekend

Je arriveert vrijdagavond op de camping in Persingen, het kleinste dorp van Nederland, in de prachtige Ooijpolder. Nadat het kampement is opgezet is het tijd voor een gezamenlijke maaltijd. Die bereiden we uiteraard zelf. Na de koffie gaan we op terreinverkenning in de Ooijpolder of door de prachtige omgeving van Beek-Ubbergen. We sluiten de avond in stijl af met een kampvuur.

Zaterdagochtend staan we op tijd op en lopen we naar het Wylerbergmeer. Deze mooie recreatieplas ligt op een steenworp afstand van de camping. Hier doen we een ontspannen workout en kun je gaan zonnebaden en/of zwemmen.
Na het uitgebreide ontbijt doe je mee aan een trailrunclinic waarin je veilig leert trailen. Na de lunch heb je een middag die vrij is te besteden. Ga Nijmegen (de oudste stad van Nederland) verkennen of ga fietsen of wandelen door de Ooijpolder of het bijzonder natuurgebied de Milligerwaard waarbij een bezoek aan de Milinger theetuin natuurlijk niet mag ontbreken.

De hoofdact is op zondag: de N70 trail. Nadat we het kampemement hebben opgebroken gaan we de startnummers ophalen. De laatste lopers zullen plm. om 16.00 uur finishen. We sluiten het weekend met zijn allen af op het terras in Nijmegen.

De N70 trail loop je met Training te velde!

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 4 september t/m zondag 6 september 2020
  • Locatie: camping “De Wijde Blick” in Persingen (3km van Nijmegen)
  • Kosten: €130 all-in (inclusief inschrijving N70 trail en het originele Training te velde trailrun-shirt.)

IK MELD ME AAN VOOR HET TRAILRUNWEEKEND

Meld aan voor trailrunweekend
Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp