Urban trailrun

urban trail Utrecht

De eerstvolgende Urban trailrunclinic is zondag 9 februari 2020

Bij trailrunnen denk je aan een hardlopen in de natuur. Maar dat hoeft niet! Ook dicht bij huis, in een stedelijke omgeving, vind je namelijk genoeg obstakels op je pad en kun je ook “hoogtemeters” maken. Training te velde organiseert met enige regelmaat op zondagochtenden urban trailrun clinics. Deze urban trailruns zijn een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken met trailrunnen. Je loopt met een kleine groep een onder begeleiding van een ervaren trainer in een rustig tempo een avontuurlijke tocht door de binnenstad van Utrecht.
Maar ook als je geen aspiraties hebt om te gaan trailrunnen is dit een leuk evenement. Je leert Utrecht op deze manier namelijk op een heel andere manier kennen. Kom je niet uit Utrecht? De start en finish is bij het Centraal station. Lekker lopen en daarna de stad op eigen gelegenheid ontdekken!

Voor wie is de urban trailrunclinic?

Het idee van de urban trailrun is dat je ontspannen en met plezier meeloopt. De urban trailrun is een ludiek evenement maar je moet wel een beetje een sportieve basis hebben. Het gaat niet hard maar het is toch een redelijk uitdagende tocht, van plm. 9km. Een goede indicatie is dat je minimaal 5km aan één stuk kunt hardlopen, met een snelheid van 9km/u.

Utrecht Urban trailrun en Urban culture run

Doe je mee aan stadslopen zoals de KLM Urban trail, de Urban Culture Run of Utrecht Night Run? Wil je vast in de stemming komen en op een leuke maar goede manier naar het evenement toewerken? Dan is de urban trailrunclinic van Training te velde de ideale voorbereiding!

Urban trailrun
foto: Robert Oostenbroek

Waarom zou ik meedoen aan de urban trailrun van Training te velde?

  • Je leert de binnenstad van Utrecht op een heel andere manier kennen. Ontdek onverwachte en bijzondere plekken.
  • Leer je eigen trainingen leuker en uitdagender te maken.
  • Je wordt er sterker van. Trailrunnen is krachttrainen terwijl je hardloopt!
  • Je wordt begeleid door een ervaren hardlooptrainer. Je krijgt praktische aanwijzingen om veilig te leren “trailen”

Praktische informatie

De eerstvolgende Urban trailrunclinic is zondag 9 februari 2020

  • Dag: zondagochtend
  • Tijd: 9.00 – plm. 10.00 uur
  • Start en finish: Jaarbeursplein, bij de trappen boven de fietsenstalling naar het Centraal Station.
  • Kosten: €10
  • Let op: er is geen gelegenheid om je om te kleden. Kom dus in loopkleding.

Ja! Ik doe mee met de urban trailrunclinic!

Meld aan voor urban trailrun ›

Bestel snel & betrouwbaar via Fitmanager

De smaak te pakken? Ga dan door met de introductiecursus trailrunnen!

Ik belde Edwin op omdat ik na 5 weken op moest voor militaire keuring en nog een paar honderd meter tekort kwam op mijn tijden. Hij stond direct voor mij klaar om mij persoonlijk te coachen; techniek (scheelt echt tijd weet ik nu!), een strak aanvalsplan en fantastische persoonlijkheid die je de finish niet alleen laat zien, maar ook laat halen. 5 weken later ben ik, met ruime marge, door de keuring heen en kijk ik uit naar zijn verdere begeleiding in de groepslessen. Ik beveel zijn diensten van harte aan!

Wil je je inschrijven voor de urban trailrun?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Trailrunning

Bekijk alle mogelijkheden:

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp