Urban trailrun

Urban trailrun

Bij trailrunnen denk je aan een hardlopen in de natuur. Maar dat hoeft niet! Ook dicht bij huis, in een stedelijke omgeving, vind je namelijk genoeg obstakels op je pad en kun je ook “hoogtemeters” maken. Training te velde organiseert op zondagochtend 25 augustus een urban trailrun. De urban trailrun is een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken met trailrunnen. Je loopt met een kleine groep een onder begeleiding van een ervaren trainer een avontuurlijke tocht van zo’n 7km door de binnenstad van Utrecht.
Maar ook als je geen aspiraties hebt om te gaan trailrunnen is dit een leuk evenement. Je leert Utrecht op deze manier namelijk op een heel andere manier kennen. Kom je niet uit Utrecht? De start en finish is bij het Centraal station. Lekker lopen en daarna de stad op eigen gelegenheid ontdekken!

Voor wie is de urban trailrun?

Het idee van de urban trailrun is dat je ontspannen en met plezier meeloopt. De urban trailrun is een ludiek evenement maar je moet wel een beetje een sportieve basis hebben. Het gaat niet hard maar het is toch een redelijk uitdagende tocht, van 7km. Een goede indicatie is dat je minimaal 5km aan één stuk kunt hardlopen.

Urban culture run

Doe je op zondag 8 september 2019 mee aan de Urban Culture Run Utrecht? Wil je vast in de stemming komen en op een leuke maar goede manier naar het evenement toewerken? Dan is de urban trailrunclinic van Training te velde de ideale voorbereiding!

Urban trailrun
foto: Robert Oostenbroek

Waarom zou ik meedoen aan de urban trailrun van Training te velde?

  • Je leert de binnenstad van Utrecht op een heel andere manier kennen. Ontdek onverwachte en bijzondere plekken.
  • Leer je eigen trainingen leuker en uitdagender te maken.
  • Je wordt er sterker van. Trailrunnen is krachttrainen terwijl je hardloopt!
  • Je wordt begeleid door een ervaren hardlooptrainer. Je krijgt praktische aanwijzingen om veilig te leren “trailen”

Praktische informatie

  • Datum: zondag 25 augustus
  • Tijd: 9.00 – plm. 10.30 uur
  • Start en finish: Jaarbeursplein, bij de trappen boven de fietsenstalling naar het Centraal Station.
  • Kosten: €10
  • Let op: er is geen gelegenheid om je om te kleden. Kom dus in loopkleding.

Ja! Ik doe mee met de urban trailrun!

Meld aan voor urban trailrun ›

Bestel snel & betrouwbaar via Fitmanager

De smaak te pakken? Ga dan door met de introductiecursus trailrunnen!

Iedere training is absoluut weer een feestje! Ooit begonnen als stok achter de deur en nu met plezier elke week naar de training. Edwin is altijd enthousiast met zeer gevarieerde trainingen in een gezellige en fanatieke groep. Zeker een aanrader en erg leuk om jezelf steeds weer te zien groeien. De combinatie van knallen op wedstrijden en het biertje achteraf waardeer ik zeer!

Wil je je inschrijven voor de urban trailrun?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Trailrunning

Bekijk alle mogelijkheden:

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp