Verbeter jezelf – Beweeg met plezier! Voor beginners én gevorderden

Train voor evenement

Train voor je loopevenement bij Training te velde
Montferlandrun

Of je nu voor het eerst gaat meedoen aan een hardloopwedstrijd of eindelijk dan eens een marathon goed uit wil lopen, of wel klaar bent met het asfalt en wil meedoen met een crossloop of trailrun, Training te velde helpt je om optimaal voorbereid aan de start te staan. Met looptrainingen, sporttesten en trainingsschema’s. Ook bedrijfsteams hebben we met veel succes geholpen.

Je kunt bij ons terecht voor trainingsadvies maar we bieden ook complete lessenreeksen aan. Kijk in de lijst met evenementen of op de kalender of jouw wedstrijd er tussen staat. Staat hij er niet tussen? Neem gerust contact op.

 

Training te velde in Utrecht – Leidsche Rijn

Evenement Utrecht Leidsche Rijn check1 Lekker naar buiten, samen trainen
Evenement Utrecht Leidsche Rijn check2 Focus op blijvend sportplezier
Evenement Utrecht Leidsche Rijn check3 Professioneel je prestaties verhogen
Evenement Utrecht Leidsche Rijn check4 Voor beginners èn gevorderden
Evenement Utrecht Leidsche Rijn check5 Persoonlijk door kleine groepen

by Isis Elzakkers on Training te velde - Utrecht

Edwin stond binnen 1 week klaar voor mij toen ik gedemoraliseerd mailde over weer blessureleed en wat ik kon verbeteren aan mijn looptechniek. Hoewel ik gelukkig veel al goed deed, heeft hij mij toch een paar handzame tips kunnen geven maar belangrijker nog, weer het vertrouwen gegeven dat het echt wel gaat lukken met mij en hardlopen.

Wil je advies of heb je een vraag?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.

Neem contact op

Share Share Share