Blijven bewegen als je ouder wordt

Training te velde wint de eerste prijs

Zondag 12 november werd voor de eerste keer de Trecho Teamrun georganiseerd. Dit is de opvolger van de Lintloop Max, een evenement waar een beetje de sleet op begon te komen. Er zijn inmiddels ook wel erg veel rechttoe-rechtaan loopevenementen op Het Lint. Het moest dus anders. En het werd anders.  Een halve marathon van maken. Voor teams. Training te velde zag de potentie van het evenement en had 2 mixteams ingeschreven, een team met sporters van de Conditie & Krachtgroep en een team met lopers van de vaste lopersgroep.

Afgelopen zondag was het dus zover.  Het slechte weer (koud, nat, hagelachtige buien) had geen invloed op de sfeer. 100 teams van elk 3 lopers en een handjevol supporters maakten er een feest van. De estafette-opzet (elke loper loopt 2x het parkoers van 3,5km) stond garant voor spektakel in het wisselvak bij het Desto Paviljoen.

Het Conditie & Krachtteam eindigde als 28e van de 40 mixteams. Het hardlopersteam wist, met een laatste moment invaller, het mixklassement te winnen.  Een geweldige prestatie en een sterke prikkel om volgend jaar weer mee te doen!

Post a Comment