Personal looptrainer

Training te velde jouw personal looptrainer!

Een personal LOOPtrainer, bestaat dat? Ja zeker! En hij is er ook voor jou. Eenmalig of om je gedurende een langere periode te begeleiden. Naar die marathon bijvoorbeeld. Die eerste trailrun. Of omdat je die sporttest voor je opleiding wilt halen. Of als je gewoon harder of verder wilt leren lopen. Blessurevrij en met nog meer plezier.

Jouw personal looptrainer

Laat ik beginnen met wat ik niet ben. Ik ben geen lifestylecoach en doe niet aan mindfull running. Of eigenlijk wel – mindfull running is voor mij rennen in de vrije natuur. Maar of dat ook voor jou geldt, dat is iets heel persoonlijks. Wat is jouw drive? Wat ik heb ontdekt ik dat ik vooral gelukkig wordt als ik mensen help die een specifiek sportief doel nastreven. Bijvoorbeeld terugkomen van een slepende blessure of een sporttoets halen voor een fysieke opleiding. Als je droomt om de marathon van New York, zorg dan dat het ook die geweldige ervaring wordt die je voor ogen hebt. Een marathon lopen, dat gaat niet vanzelf. Een gedegen voorbereiding maakt het lopen zelf veel leuker én je hebt een blijvende positieve herinnering. Wat jij nodig hebt is een personal looptrainer.

Completer trainen

Als je mij inhuurt als personal looptrainer dan krijg je niet alleen een ervaren looptrainer. Ik ben naast looptrainer ook fitness instructeur, trailruntrainer en conditietrainer. Een vrij bijzonder combinatie maar een bewuste keuze. Ik kan je daarmee helpen om een volledig gepersonaliseerd beweegprogramma te maken én je hierbij te begeleiden. En ja je kunt me dus ook inhuren als “klassieke” personal trainer. Maar ik ben in de basis een looptrainer!

Ouderwets wordt weer nieuwerwets

Je haalt met mij een klassieke looptrainer in huis. Non nonsense niet iemand die met elke hype in trainersland meewaait. IMijn doel is dat jij blessurevrij en met nog meer plezier gaat hardlopen. Ik volg daarvoor de methodiek van de Atletiekunie. Als je je met mij gaat voorbereiden op een marathon dan ga je dus veel kilometers maken. Maar vooral heel gevarieerd trainen.

Ook voor duo’s of small groups

Training te velde jouw personal loopcoachJe kunt ook met zijn tweeën komen trainen, of met een drie-of viertal. Maar dan is het toch geen personal training meer? Jawel hoor, ‘personal’ is bij Training te velde vooral: een heel persoonlijke aanpak. En dat blijft recht overeind als je ervoor kiest om samen of met een kleine groep (maximaal 4 lopers) te komen trainen. Trainen in een (kleine) groep heeft namelijk een aantal voordelen boven trainen in je eentje:

je kunt je optrekken aan de ander – letterlijk en figuurlijk. Als je iets heel zwaar of moeilijk vindt motiveert het om te zien dat het bij je trainingsmaatje ook niet vanzelf gaat. Dat geeft je net dat zetje om toch door te gaan. En dat er ook nog iemand anders is waar je mee rekening moet houden, dat kan net die stok achter de deur zijn om toch te gaan trainen als je even niet zo’n zin hebt om te gaan lopen.
Last but not least, het sociale aspect. Samen die inspanning doen, trots zijn op wat je samen bereikt of lachen om die mislukte oefening, genieten van het buiten actief bezig zijn. Gedeeld genieten is dubbel genieten

De voordelen van een personal loopcoach

  • Maatwerk. Jij (of je groepje) bepaalt het doel en het traject.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je wilt trainen en hoe lang het traject duurt.
  • Je traint alleen of met maximaal 3 anderen waardoor je de volledige aandacht hebt. Door deze manier van trainen haal je altijd het maximale uit je training. Daarnaast voorkom je blessures omdat er altijd een deskundige bij je is die op je let.
  • Omdat je looptechniek beter wordt zul je inspanningen langer kunnen volhouden, verbetert je conditie en wordt je sterker.
  • Je wordt niet alleen een betere loper, je wordt een completere beweger. Want je doet bij mij meer dan alleen lopen. We gaan in afwisselde workouts niet alleen werken aan je looptechniek maar ook aan je stabiliteit en aan je motorische vaardigheden. Sterker nog, dat is de basis voor een goede looptechniek. Je gaat efficiënter en daardoor gemakkelijker bewegen. En daar heb je ook nog wat aan in het dagelijkse leven.

Tarieven

Trainingen (uurtarief)
Alleen jij €40
2 personen €60
3 personen €75
4 personen €80

Bij afname van meer dan 3 trainingssessies €5 korting per persoon per training.
Reiskosten. Trainingslocatie >5km van mijn vaste trainingslocatie in de Leidsche Rijn €0, 24 per kilometer.

Proeftraining (1-4 personen): €40

Loopscan
Opnemen en anlyseren van je loopbeweging
€30 per scan.

Trainingsschema laten maken

Bijvoorbeeld een 13-weeks schema voor een marathon.
€30 per schema

Edwin, het is altijd hartstikke leuk om bij je te trainen. Ik vind de aandacht die je voor iedereen hebt, en de kwaliteit van je lessen, uitstekend!

Ja ik wil die personal loopcoach!

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via email, telefoon (06 – 11 333 719) of het contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


Hardlopen

Bekijk alle mogelijkheden:

 

 

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp